Predstavujeme nového prezidenta Svetovej organizácie kuchárskych asociácií Worldschefs

Predstavujeme nového prezidenta Svetovej organizácie kuchárskych asociácií Worldschefs

Na svetovom Kongrese Worldchefs, ktorý sa konal v septembri 2016 v gréckom meste Thessaloniki bol do funkcie prezidenta Worldchefs na obdobie nasledujúcich štyroch rokov zvolený

pán Thomas A. Gugler

V predchádzajúcom období pán Thomas A. Gugler pôsobil ako kontinentálny riaditeľ Worldchefs pre oblasť Afriky a Stredného Východu.

Dynamický nemec zohral v predchádzajúcom období užitočnú úlohu vo Worldchefs. Počas jeho pôsobenia sa v členských krajinách, ktorých činnosť ako kontinentálny riaditeľ koordinoval, sa za obdobie 3 rokov počet členov zvýšil o 300 % . Založil množstvo kuchárskych asociácií.

Má neprehliadnuteľné skúsenosti ako hodnotiteľ, keď niekoľko desaťročí pôsobil aj ako hodnotiteľ na svetových súťažiach v rámci Worldchef. Je certifikovaným hodnotiteľom „A kategórie“ a jeho prednosťou je lásku k pohostinskému priemyslu.

Pán Thomas. A. Gugler je taktiež certifikovaným“ Executive Master Chef“,Počas svojej kariéry získal stovky medailí a ocenení a uznanie po celom svete. Pracoval ako riaditeľ Kitchens for AFS (Arabian Food Supplies) Naghi Group.

Členmi jeho prezídia sú:
Martin Kobald (Vice Prezident)
Uwe Micheel (asistent Vice Prezidenta)
Cornelia Volino (Generálna tajomníčka) 
a K. K. Yau, špeciálny zástupca pre Áziu

Teším sa na plodnú spoluprácu so všetkými našimi kontinentálnymi riaditeľmi, tímom Úradu Worldchefs, predsedami výborov , členmi a všetkými dobrovoľníkmi z celého sveta. Špeciálne ďakujem všetkým prezidentom členských kuchárskych a cukrárskych asociácií, ich výborom za ich podporu.
Našim záväzkom je pokračovať v smere, ktorý bol naštartovaný predchádzajúcimi prezidentami a zachováme odkaz Billa Gallaghera.

K zvoleniu do tak významnej funkcie srdečne blahoželáme!

Slovenčina Slovenčina English English