Staň sa členom SZKC využívaj všetky výhody členstva! Zľavy na nákup zariadení, špeciálne ponuky, akcie, prednášky, semináre, školenia a iné.
Veselé Vianoce

Veselé Vianoce

Vážení priatelia a priaznivci, 
nech sú pre vás Vianočné sviatky žiarivé a radostné. Nech Vám prinesú pokoj, teplo a vyrovnanosť v duši. V Novom roku veľa obchodných a pracovných úspechov. Nech ten budúci rok je ešte úspešnejší ako rok 2017. Pokojné, radostné Vianočné sviatky v rodinnom kruhu, zdravie, veľa lásky, šťastia, úspechov, a blahobytu v novom roku 2018 prajú Vojto Artz – prezident SZKC
…
čítaj ďalej →
Zmluva medzi Bratislavským klubom SZKC a  Klubom Írskej asociácie kuchárov – Panel of Chefs of Ireland sa úspešne rozvíja

Zmluva medzi Bratislavským klubom SZKC a  Klubom Írskej asociácie kuchárov – Panel of Chefs of Ireland sa úspešne rozvíja

V priestoroch Hotela Holiday Inn Trnava sa v podvečer 1. decembra 2017 konalo prvé oficiálne stretnutie novozvoleného prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov pána Vojta Artza s vedením Panel of Chefs of Ireland, Leisner Region, ktoré predstavovali predseda pobočky Leisner pán Mark Farrel, Goerge Smith, riaditeľ Výkonného výboru pobočky a pán Maroš Hruška manager timu kuchárov. Za slovenskú stranu sa zúčastnili p. Vojto Artz, Zuzana…
čítaj ďalej →
Poézia v gastronómii 2018

Poézia v gastronómii 2018

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou pána Miroslava Kubeca – WACS Continental Directora Central Europe a pána Vojta ARTZA – prezidenta SZKC vyhlasuje 19. ročník súťažnej výstavy Poézia v gastronómii 2018. Súťaž je vyhlásená pre nasledovné kategórie: 

– kuchár senior 

– kuchár junior 

– cukrár senior

 – cukrár junior 

– zvláštna cukrárska kategória: Artistika…
čítaj ďalej →
Danubius GASTRO CUP 2018

Danubius GASTRO CUP 2018

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou pána Miroslava Kubeca – WACS Continental Directora Central Europe a pána Vojta ARTZA – prezidenta SZKC vyhlasuje 10. ročník Danubius GASTRO CUP 2018 – súťaže vo varení a pečení naživo. Súťaž je vyhlásená pre nasledovné kategórie:
 – kuchár senior 
– kuchár junior 
– cukrár senior
 – cukrár junior Časový…
čítaj ďalej →
Predstavujeme nového prezidenta SZKC

Predstavujeme nového prezidenta SZKC

VOJTO ARTZ 23. novembra 2017 bol Valným zhromaždením SZKC zvolený za prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov s mandátom na obdobie 2017 -2021. V súčasnosti pôsobí ako šéfkuchár spoločnosti METRO Cash & Carry Slovakia s.r.o. Celý svoj profesijný život zasvätil kuchárčine a gastronómii. Rodený bratislavčan pôsobil nielen v popredných reštauráciách a hoteloch hlavného mesta SR (Devín, Apollo ...), ale pracoval aj vo vôbec prvej Ázijskej…
čítaj ďalej →
CARVING CUP Slovakia 2018

CARVING CUP Slovakia 2018

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou pána Miroslava Kubeca – WACS Continental Directora Central Europe a pána Vojta Artza – prezidenta SZKC vyhlasuje: CARVING CUP SLOVAKIA 2017 odborný garant: Luděk Procházka – CZECH CARVING STUDIO Súťaž je vyhlásená pre nasledovné kategórie: 

Kategória A – vopred pripravené kompozície a výrobky – voľná téma 
Kategória B – vopred…
čítaj ďalej →
Po 27 rokoch SZKC mení svoje logo

Po 27 rokoch SZKC mení svoje logo

Po 27 rokoch Slovenský zväz kuchárov a cukrárov mení svoje logo. K tomuto rozhodnutiu sme dospeli z viacerých dôvodov. Boli to jednak pripomienky týkajúce sa farebnosti a komplikovanosti loga a absencia ľahkej identifikácie domovskej krajiny nášho Zväzu. Ďalej sme vychádzali z porovnanie s logami iných členských asociácií WACS, potreby anglickej verzie názvu Zväzu pre prezentácie a súťaže v zahraničí. Nové logo je modernejšie, pripravené pre používanie pre účely…
čítaj ďalej →
Vyznamenávali sme najlepších

Vyznamenávali sme najlepších

Historický prvý krát za svojej 27 ročnej existencie Slovenský zväz kuchárov a cukrárov vyznamenával a ďakoval tým najlepším zo svojich radov. Oceňovali sme tých, ktorí sa najviac zaslúžili o rozvoj a napredovanie SZKC. Oceňovali sme aj tých, bez ktorých by Slovenský zväz kuchárov a cukrárov možno už ani neexistoval. To oni svojou prácou a pomocou či podporou sa zaslúžili o to, že tu sme a že sa chytáme…
čítaj ďalej →
Striedanie stráži na čele Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov

Striedanie stráži na čele Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov

V priestoroch trnavského hotela Holiday Inn sa 23 novembra 2017 konalo Celoslovenské volebné Valné zhromaždenie SZKC, pred ktorým stála dôležitá úloha. Po štyroch rokoch sme opäť pristúpili k volebnej schránke, aby sme odovzdali svoje hlasy a s nimi aj dôveru členom Výkonného výboru SZKC, ktorý SZKC povedie nasledujúce štyri roky. Na základe sčítania hlasov z 218 volebných listín Valné zhromaždenie potvrdilo činnosť Výkonného Výboru SZKC…
čítaj ďalej →