Staň sa členom SZKC využívaj všetky výhody členstva! Zľavy na nákup zariadení, špeciálne ponuky, akcie, prednášky, semináre, školenia a iné.
6. ročník seminárov pre MŠVVaŠ SR – Kvalita potravín pre školské stravovanie

6. ročník seminárov pre MŠVVaŠ SR – Kvalita potravín pre školské stravovanie

Nad všetky poklady sveta je pre rodičov zdravie ich dieťaťa. Ako a čím stravovať naše ratolesti, aby boli zdravé? To je v dnešnej dobe otázka, ktorá trápi nielen rodičov, ale aj ľudí zodpovedných za výživu detí.. Je všeobecne známym faktom, že strava je základným stimulantom správne fungujúcej imunity. Výživa je nesmierne dôležitá kapitola v živote rozvíjajúceho sa mladého človeka, ktorého celkový duševný…
čítaj ďalej →
Global Chefs Challenge 2017

Global Chefs Challenge 2017

Členovia SZKC bojovali na celoeurópskom Kontinentálnom semifinále svetovej súťaže. Pod taktovkou Kontinentálneho riaditeľa Svetovej organizácie kuchárskych asociácií – WACS Worldchefs a zároveň prezidenta Asociácie kuchárov a cukrárov Českej republiky pána Bc. Miroslava KUBECA sa Hala 1 Výstaviska PVA EXPO PRAHA -Letňany v hlavnom meste Českej republiky premenila na miesto „ súboja “ najlepších Európskych kuchárov a cukrárov. V dňoch 6. – 8. októbra 2017 sa…
čítaj ďalej →
Najkrajšia torta Slovenska 2017 – Výsledky

Najkrajšia torta Slovenska 2017 – Výsledky

Súťaž najkrajšia torta Slovenska patrí medzi prestížne gastronomické súťaže, ktoré majú svoju tradíciu. 8. ročník bol toho dôkazom. Prihlásilo sa 32 súťažiacich a vytvorili naozaj prekrásne malé aj veľké diela s modernými prvkami zdobenia, originalitou, vyváženými farbami, kompozície plné chuti a farieb každého ročného obdobia. Bolo radosťou vidieť s akým nadšením a zároveň vážnosťou súťažiaci prinášali a aranžovali svoje torty na súťažné miesta. Atmosféra celého súťažného…
čítaj ďalej →
9. ročník súťaže vo varení gulášu Memoriál Róberta Kmeťa

9. ročník súťaže vo varení gulášu Memoriál Róberta Kmeťa

TJ Jarovce v spolupráci s Bratislavským klubom kuchárov a cukrárov Vás pozýva na 9. ročník súťaže vo varení gulášu Memoriál Róberta Kmeťa 21. októbra 2017 od 10.00 hod. v areáli TJ Jarovce. Prihláste svoje družstvo Podmienky: Družstvá sa prihlasujú najneskôr do 18.10.2017. Prihlásiť sa môžete prostredníctvom e-mailu tjjarovce@gmail.com alebo priamo v pohostinstve Bufet Štadión na štadióne. 1. Jednodružstvotvoriamaximálne3členovia 2. Pripravuje…
čítaj ďalej →
Majster kuchár SR 2017/2018

Majster kuchár SR 2017/2018

Tým, ktorí sa ešte nestihli na túto prestížnu súťaž zaregistrovať pripomíname, že uzávierka prevzatia prihlášok je 31. októbra 2017. Máte teda ešte niekoľko dní. Slovenský zväz kuchárov a cukrárov vyhlasuje súťaž MAJSTER KUCHÁR SR 2017 / 2018, ktorá je určená profesionálnym kuchárom. Generálnym partnerom súťaže je spoločnosť METRO Cash & Carry Slovakia s.r.o. Partnermi súťaže sú: Incheba a.s Bratislava, spoločnosť…
čítaj ďalej →
Kurzy čokolády a kurz mandľové macarons

Kurzy čokolády a kurz mandľové macarons

Klub cukrárov Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov v spolupráci so spoločnosťou T- FORNAX s.r.o organizuje v mesiacoch november a december 2017 nasledovné kurzy: MANDĽOVÉ MACARONS A INÉ DEZERTY, TERMÍN: 01.12.2017 ČOKOLÁDA I - PRE ZAČIATOČNÍKOV, TERMÍN: 04.11.2017 ČOKOLÁDA II - PRE POKROČILÝCH, TERMÍN: 11.11.2017 Prílohy na stiahnutie: Propozície MANDĽOVÉ MACARONS A INÉ DEZERTY Propozície ČOKOLÁDA I Propozície ČOKOLÁDA II
čítaj ďalej →
Majster palacinka 2017

Majster palacinka 2017

Spojená škola v Ružomberku ako člen TK SZKC pod záštitou Tatranského Klubu SZKC Vysoké Tatry vyhlasuje: 8. ROČNÍK CELOSLOVENSKEJ SÚŤAŽE – MAJSTER PALACINKA dňa 7.11.2017 (utorok) v priestoroch jedálne Spojenej školy v Ružomberku. Príloha na stiahnutie: Propozície a prihláška Majster palacinka 2017
čítaj ďalej →
Odborný seminár: Nové trendy a výzvy v oblasti gastronómie

Odborný seminár: Nové trendy a výzvy v oblasti gastronómie

FAKULTA BIOTECHNOLÓGIE A POTRAVINÁRSTVA SLOVENSKEJ POĽNOHOSPODÁRSKEJ UNIVERZITY V NITRE, Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave organizujú odborný seminár. KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN: Nové trendy a výzvy v oblasti gastronómie ktorý sa bude konať 9. novembra 2017 v Nitre Príloha na stiahnutie: Program seminára a prihláška
čítaj ďalej →
Ponuka práce – Reštaurácia Treeclub Bar & Restaurant v Smoleniciach

Ponuka práce – Reštaurácia Treeclub Bar & Restaurant v Smoleniciach

Reštaurácia Treeclub Bar & Restaurant v Smoleniciach príjme do svojho tímu talentovaného kreatívneho kolegu, ktorý má chuť pre svojho hosťa urobiť čo najviac, aby sa cítil príjemne. Pracovná pozícia: ŠÉFKUCHÁR Miesto práce: Reštaurácia Treeclub Bar &v Restaurant Smolenice Druh pracovného pomeru: hlavný stály pracovný pomer na dobu neurčitú Termín nástupu: ihneď Ponúkaný plat: dohodou Je pre teba gastronómia nielen spôsob…
čítaj ďalej →
Jesenná akcia Robot Coupe

Jesenná akcia Robot Coupe

Do pozornosti všetkých: Jesenná akcia spoločnosti ROBOT COUPE, ktorá stojí za uváženie a platí do konca roka 2017. V prípade záujmu kontaktujte prosím obchodného zástupcu pre Slovensko: Gabor Nozdroviczky e-mail: nozdroviczky@robot-coupe.com mobil: + 421 948 301 669 www.robot-coupe.com
čítaj ďalej →