Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb /Farského 9 Bratislava/ v spolupráci so Štátnym inštitútom vzdelávania a občianskym združením celiatikov NOVALIM spol s r o organizujú „Deň celiatikov„, ktorý sa bude konať v sobotu 21. 11. 2015.
- 20. novembra 2015
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Úspech slovenských kuchárov a cukrárov na Svetovom kulinárskom pohári
Hlavné mesto Luxemburského veľkovojvodstva sa v dňoch 22. -26. novembra 2014 zmenilo aj na hlavné…
-
Vyhlásenie súťaže Majster kuchár SR 2016/2017
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov vyhlasuje súťaž MAJSTER KUCHÁR 2016/2017, ktorá je určená profesionálnym kuchárom.…
-
Zaujímavá a špeciálna ponuka spoločnosti Robot Coupe
Veríme, že s postupným uvoľňovaním hygienických pokynov súvisiacich s COVID-19 sa pomaly vraciate k bežnému…
-
Bocuse d’Or Europe 2022 – TEAM SLOVAKIA
Už len 48 dní zostáva do zahájenia Európskeho kolo najslávnejšej súťaze kuchárskeho umenia Bocuse d´OR,…
-
Najprestížnejšie ocenenie WACS pre Bc. Miroslava Kubeca
V prvý deň rokovania 38. Celosvetového kongresu WACS – Worldchefs, ktoré sa konalo v dňoch 11 –…
-
Výsledky súťaže vo varení MAČANKY
Prešovský klub SZKC 7.júna 2017 organizoval súťaž vo varení MAČANKY pod názvom „ Chute Šariša“…
-
Guláš Cup 2015
Chcete vedieť ako uvariť ten najchutnejší tatranský guláš? Potrebujete správne miesto, pridáte hrsť zábavy a…
-
Zrušenie vyhlášok k pravidlám pre prevádzky a hromadné podujatia
Dňom 14. marca 2022 sa rušia vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, ktoré upravujú pravidlá…
-
TOP CUKRÁR 2019
Termín konania súťaže 3.4.2019. Súťaž je učená pre cukrárov juniorov aj seniorov. Miesto konania: Hotelová akadémia…