Staň sa členom SZKC využívaj všetky výhody členstva! Zľavy na nákup zariadení, špeciálne ponuky, akcie, prednášky, semináre, školenia a iné.

Podrobný program 2. METRO Horeca sympózium 2017

Podrobný program 2. METRO Horeca sympózium 2017

Ako sme sľúbili, prinášame podrobný program oboch rokovacích dní 2. METRO HORECA sympózium 2017.

Kulinársky deň – utorok 30.5.2017

08:00 Registrácia a občerstvenie
09:00 Otvorenie sympózia
09:30 – 10:15 Braňo Križan
10:45 – 11:30 Peter Ďurčo
12:00 – 12:45 Gabo Kocák
12:45 – 13:45 Obed
13:45 – 14:30 Vojto Artz
15:00 – 15:45 Michal Konrád
16:15 – 17:00 Martin Záhumenský
17:10 Záver, diskusia

Hoteliersky deň – streda 31.5.2017

09:00 Registrácia a občerstvenie
10:00 Otvorenie sympózia
10:10 Iveta Pupišová, Akadémia hoteliera
10:30 Marek Harbuľák, Zväz hotelov a reštaurácií SR
11:00 Zuzana Dúžeková, Slovenský zväz kuchárov a cukrárov
11:30 Martin Záhumenský
12:00 Predstavenie partnerov a lektorov sympózia
12:15 – 13:15 Obed a ubytovanie hostí
13:30 Workshopy_1
14:30 Workshopy_2
15:15 – 16:00 Prestávka
16:15 Workshopy_3
17:15 Workshopy_4
18:00 – 19:00 Voľný program, wellness
19:00 Večerný program, úvod moderátorky
19:10 Ján Žák, generálny riaditeľ METRO
19:20 Vyhlásenie víťazov jednotlivých kategórií METRO Víno roka 2017, Vystúpenie skupiny Hrdza
21:30 Večerný raut s hudbou

Sympózium moderuje Adela Banášová.

Účastníci majú na výber zo štyroch workshopov, ktoré sa budú konať paralelne:
Tony Velich Bar & Zážitok Tony Velich Sky Bar & Restaurant
Degustácia kávy Veronika Veselá
Svet cigár Jozef Milčík
Degustácia Smíchova Roman Richter

Odporúčaný počet účastníkov na workshope 20, registrácia cez mail alebo na mieste.

Program na stiahnutie:
Program Kulinársky deň
Program Hoteliersky deň

Viac info a registrácia: http://www.produkcia.eu/metro-horeca-sympozium-2017

Pridaj komentár