- 11. februára 2015
- admin_
Podobné články v kategórii
-
Guláš Tatry Cup a Big Green Egg Grill Cup 2019
Tatranský klub kuchárov a cukrárov & Big Green Egg Slovensko v spolupráci s Hotelom Koliba…
-
Deň celiatikov
Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb /Farského 9 Bratislava/ v spolupráci so Štátnym inštitútom…
-
Obrovský úspech 7 slovenských šéfkuchárov – členov SZKC na medzinárodnej gastronomickej súťaži v Chorvátsku
V dňoch 21 – 24.03 2018 sa v hoteli Svpetrvs , Supetar na chorvátskom ostrove…
-
Zmena na poste kontinentálneho riaditeľa WACS pre strednú Európu
Malajzijské mesto Kuala Lumpur sa dočasne stalo miestom sústredenia viac ako 750 významných kuchárov z celého…
-
Rokoval Výbor WACS – Worldchefs without Borders – WCWB
Za účasti prezidenta svetovej organizácie kuchárskych asociácií Worldchefs WACS – sa 9. októbra 2021 konalo…
-
Banskobystrický GASTROCUP – Memoriál Jána Michnu 2023
V dňoch 22. a 23. 09.2023 organizuje Banskobystrický klub kuchárov a cukrárov SZKC súťaž Banskobystrický…
-
Poznáme finalistov súťaže 13 ročníka SKILLS SLOVAKIA junior Gastro CUP 2023/2024 v odbore kuchár
V zmysle Smernice Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky č. 23/2017 o súťažiach, vyhlásilo Ministerstvo školstva,…
-
V Rimini sa konalo európske semifinále „Grand Prix 2023 Global Chefs Challenge“
Výstavisko v najväčšom a obľúbenom talianskom prímorskom stredisku na brehu Jadranského mora Kongresové centrum a výstavisko Fiera…
-
Predstavujeme nového prezidenta Svetovej organizácie kuchárskych asociácií Worldschefs
Na svetovom Kongrese Worldchefs, ktorý sa konal v septembri 2016 v gréckom meste Thessaloniki bol do funkcie…