Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb /Farského 9 Bratislava/ v spolupráci so Štátnym inštitútom vzdelávania a občianskym združením celiatikov NOVALIM spol s r o organizujú „Deň celiatikov„, ktorý sa bude konať v sobotu 21. 11. 2015.
- 20. novembra 2015
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
IV. Žilinská gastronomická jeseň 2015 – ZMENA TERMÍNU
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov a Žilinský klub SZKC oznamujú, že z technických dôvodov sa…
-
Poznáme finalistov súťaže ŠKOLSKÁ VAREŠKA 2019
V pondelok 11. februára 2019 odborná porota zložená z certifikovaných hodnotiteľov SZKC rozhodla o 12 súťažiacich, postupujúcich do finálového…
-
GASTRONOMY SLOVAKIA – 5. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia
GASTRONOMY SLOVAKIA - 5. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia 15.10.2018 od 10:00,Refinery Gallery, Bratislava, Vlčie hrdlo REZERVUJTE…
-
Seminár – Konfitované a sous vide produkty
Bidvest Slovakia s.r.o a Prešovský klub kuchárov a cukrárov SZKC Vás pozývajú na seminár na tému KONFITOVANÉ…
-
Slovenským futbalistom na EURO 2020 varí viceprezident SZKC Braňo Križan
Prevzaté z denníka PRAVDA (Michal Zeman 18.06.2021 10:05) Slovenskí futbalisti majú radi všetko zakázané, tvrdí kuchár. Patrí…
-
6. ročník súťaže vo varení gulášu
TJ Jarovce v spolupráci s Bratislavským klubom kuchárov a cukrárov Vás pozýva na 6. ročník…
-
Noví akreditovaní hodnotiaci komisári SZKC v odbore CUKRÁR pre roky 2022 – 2027
Tešíme sa, že po dvoch rokoch pandémie sa nám podarilo aktualizovať databázu hodnotiacich komisárov v odbore…
-
Gastronomy Slovakia 2023
Vážení členovia SZKC, po roku opäť prichádzame s ponukou na účasť na úspešnej akcii "…
-
Ponuka práce – Penzión Jánošíkov dvor, Zázrivá
Hľadáme kuchára, pre ktorého je varenie potešením, a vie svoje kulinárske umenie pretaviť do netradičných špecialít…