Vzhľadom na vysoký výskyt respiračných ochorení v regióne orgnizátori sú nútení zrušiť konanie súťaže v pôvodnom termíne. Náhradný termín súťaže bude včas oznámený prostredníctvom web stránky SZKC a už prihlásenýmm záujemcom o súťaž e-mailovou poštou.
- 10. januára 2019
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Praktické rady pre reštaurácie platné pre 4. fázu otvárania prevádzok
V súvislosti so 4. fázou uvolnovania opatrení súvisiacich s ochorením COVID - 19 prinášame súbor…
-
ŠKOLSKÁ VAREŠKA 2019
Prešovský klub kuchárov a cukrárov SZKC zorganizoval dňa 20.3.2019 1. ročník súťaže „ŠKOLSKÁ VAREŠKA 2019 “.…
-
Zero Waste výzva
Vážení členovia SZKC, vážení návštevníci web stránky, V decembri 2018 sme vás informovali, že spolu s generálnym…
-
Termín konania Veľtrhu DANUBIUS GASTRO sa presúva
Vážení kolegovia, vážení návštevníci web stránky SZKC, Súčasná dynamicky sa meniaca doba je naďalej poznačená…
-
Špeciálna ponuka pre študentov od Berndorf Sandrik s.r.o
Spoločnosť Berndorf Sandrik s.r.o Žarnovica pripravila pre študentov gastronomických škôl, ktorí sú súčasne členmi Slovenského…
-
Ďalšie uvoľňovanie opatrení prináša zmeny aj pre hotely, reštaurácie a cateringové služby
Opatrenia proti šíreniu ochorenia COVID-19 sa postupne uvoľňujú,pandémia však stále pretrváva. Vzhľadom k priaznivej epidemiologickej…
-
Vojto Artz sa stal členom Výboru WACS Worldechefs without Borders 2020 – 2024
Slovenskému zväzu kuchárov a cukrárov bola preukázaná veľká česť, keď Svetová organizácia kuchárskych asociácií Woldchefs –…
-
Zmluva medzi Chorvatským klubom kuchárov a Žilinským klubom SZKC
V rámci konania 4. ročníka gastronomickej akcie „Žilinská gastronomická jeseň“ sa v žilinskom hoteli Holiday…
-
ZMENA TERMÍNU – Guláš Tatry Cup & Big Green Egg Grill Cup 2019
Akcia zrušená v augustovom termíne. Jej konanie organizátor predpokladá v mesiaci október 2019. O presnom…