- 11. januára 2019
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Odkaz od prezidenta SZKC
Vážení členovia , kolegovia a priatelia, v tomto neľahkom období by som Vám v mene všetkých členov Výkonného…
-
Svetový deň kuchárov 2014
Každý rok 20. októbra Svetová asociácia kuchárskych zväzov a asociácií - WACS a jej členovia…
-
Michelinský šéfkuchár Angelo Troiani bol hosťom na I. METRO HORECA SYMPÓZIU
Pre všetkých tých, ktorí sa z akýchkoľvek dôvodov nemali možnosť zúčastniť na I. METRO HORECA sympóziu…
-
Vyhlásenie súťaže Skills Slovakia Gastro Junior METRO CUP 2019/2020
Ministerstvo školstva, vedy výskumu a športu SR listom zo dňa 15. augusta 2019 vyhlásilo „9. ročník…
-
V Púchove sa konalo ďalšie kolo školenia cukrárov ČOKOLÁDA II
Seminár Čokoláda II Školenie pre pokročilých V sobotu 18.3.2017 napriek nepriaznivému počasiu sa konalo v Púchove školenie…
-
HORECA PRO 2016
HORECA PRO 2016 je medzinarodné podujatie určené pre profesionálov z HoReCa segmentu – t.z. zástupcov…
-
DANUBIUS GASTRO 2014 – Výsledky
Výsledky súťaží kuchárov a cukrárov na Medzinárodnom veľtrhu gastronómie DANUBIUS GASTRO 2014 V expozícii Slovenského…
-
Vianočný pozdrav 2022
Vážení členovia SZKC, vážení priatelia, My Vám k Vianociam chceme priať, nech je vždy nablízku…
-
Najprestížnejšie ocenenie WACS pre Bc. Miroslava Kubeca
V prvý deň rokovania 38. Celosvetového kongresu WACS – Worldchefs, ktoré sa konalo v dňoch 11 –…