- 11. februára 2015
- admin_
Podobné články v kategórii
-
Pre veľký záujem opakujeme seminár FOOD DIZAJN s Braňom Križanom – Ukončenie prijímania prihlášok
Pre veľký záujem o odborný seminár FOOD DIZAJN s Braňom Križanom a v snahe uspokojiť…
-
Teší nás ocenenie našej práce
Veľmi si vážime ocenenie našej práce vyjadrené v liste riaditeľa Štátneho inštitútu odborného vzdelávania. Zároveň…
-
Prestížne ocenenie“ GURMAN AWARD GRAND PRIX 2018 – cena za celoživotné dielo“ bolo udelené prezidentovi SZKC Vojtovi Artzovi
Toto ocenenie za dlhoročné výnimočné zásluhy o rozvoj a reprezentáciu slovenskej gastronómie každoročne udeľuje gastronomický…
-
GASTRO SHOW 2018
Spoločnosť AZ - Gastro Banská bystrica, člen Banskobystrického klubu SZKC Vás pozýva na 3. ročník "Stretnutia gastronómov",…
-
Gastro Cup 2019
Priatelia, Banskobystrický - Memoríál Jána Michnu - Gastro Cup 2019 sa blíži! Bude sa konať…
-
TOP CUKRÁR 2014 – zmena termínu
Všetkým záujemcom o účasť na súťaži TOP CUKRÁR 2014 oznamujeme, že súťaž, pôvodne plánovaná akú…
-
Vyhlásenie súťaže Majster kuchár SR 2017/2018
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov vyhlasuje súťaž MAJSTER KUCHÁR SR 2017 / 2018, ktorá je…
-
ČOKOLÁDA II. odborný kurz pre pokročilých
Odborný kurz sa konal 14.2.2015 v priestoroch strednej odbornej školy obchodu a služieb v Púchove.…
-
ČOKOLÁDA I. odborný kurz pre začiatočníkov
V Púchove sa konal odborný kurz ČOKOLÁDA I. určený pre začiatočníkov. Klub cukrárov SZKC organizoval…