Staň sa členom SZKC využívaj všetky výhody členstva! Zľavy na nákup zariadení, špeciálne ponuky, akcie, prednášky, semináre, školenia a iné.

GASTRO revue

Časopis GASTRO, revue gastronómie, obchodu a cestovného ruchu, vychádza 4x do roka: jar, leto, jeseň, zima. Stabilne je na trhu už od r. 1990. Vydavateľská činnosť je financovaná výhradne z prostriedkov rýdzo slovenského subjektu. Na 80 stranách, 4 stranách laminovanej obálky a 16 – 20 stranách odbornej prílohy prináša zaujímavosti zo sveta gastronómie, informuje o nových trendoch v gastronómii, potravinárstve i v cestovnom ruchu.

  • Telefón: 02/5249 5702
  • Mobil: 0905 451 840
  • E-mail: redakcia@gastro-revue.sk
  • Webstránka: www.gastro-revue.sk
gastro 4-17s