Staň sa členom SZKC využívaj všetky výhody členstva! Zľavy na nákup zariadení, špeciálne ponuky, akcie, prednášky, semináre, školenia a iné.
Pozvánka na Danubius Gastro 2020 od A-Z Gastro

Pozvánka na Danubius Gastro 2020 od A-Z Gastro

SRDEČNE VÁS POZÝVAME NA 27. ROČNÍK VEĽTRHU GASTRONÓMIE DANUBIUS GASTRO 2020 INCHEBA EXPO BRATISLAVA. Počas celej výstavy budú v našom stánku prebiehať zaujímavé prezentácie a živé varenie na unikátnej peci na drevené uhlie X-OVEN v podaní séfkuchára Mattia Chiesa (IT) a taktiež Patrika Hromníka. Predstavíme vám novinky pre rok 2020 a live show bude mať aj známy slovenský šéfkuchár Vojto…
čítaj ďalej →
Pozvánka na DANUBIUS GASTRO 2020

Pozvánka na DANUBIUS GASTRO 2020

Vážení priatelia, srdečne Vás pozývame na 27. ročník Medzinárodného veľtrhu gastronómie DANUBIUS GASTRO 2018, ktorý sa bude konať v dňoch 23. – 26. januára 2020. Tento rok máme česť Vás pozvať do spoločnej EXPOZÍCIE SZKC, a METRO Cash & Carry SR, ktorú nájdete v HALE A0 na prízemí. Veľtržného a kongresového centra INCHEBA Bratislava, vchod z Einsteinovej ul. Pod záštitou prezidenta SZKC Vojta Artza pripravujeme…
čítaj ďalej →
Vianočné prianie 2019

Vianočné prianie 2019

Na Vianoce, keď svet stíchne, nech Vám anjel pokoj vdýchne, zdravie, lásku, posilu a to nielen na chvíľu, ale taktiež v Novom roku, nech Vás vedie v každom kroku! Krásne Vianoce a šťastný Nový rok 2020, v ňom pohodu, dobroprajnosť a radosť zo života prajeme všetkým členom SZKC, priaznivcom gastronómie a návštevníkom našej web stránky.
čítaj ďalej →
Výstava SIGEP2020 ponúka zájazd pre odbornú verejnosť

Výstava SIGEP2020 ponúka zájazd pre odbornú verejnosť

SIGEP The sweetest business experience, Najsladšie obchodné skúsenosti Dátum: 18. – 22. jan. 2020 Miesto: Rimini Fiera, Expo Center Italy Odvetia: Zmrzlina,zákusky,Čokoláda,Pekárenské výrobky,Káva Rozloha: 129.000 m2 /výstavná plocha 2018 Návštevnosť: 168.814 osôb Zahraničný: 30.711 osôb /navštevníkov/ Počet vystavovateľov: 1250 firiem a spoločnosti Cenová ponuka zájazdu, 17.-21. jan. 2020 Cena na osobu a pobyt: 389,00 euro V cene je zahrnuté: Hotel…
čítaj ďalej →
Predstavujeme nového paratnera SZKC – GP Initium Novum s.r.o.

Predstavujeme nového paratnera SZKC – GP Initium Novum s.r.o.

Vážení členovia, kolegovia, priatelia, 
s potešením oznamujeme, že od 1. januára 2020 sa novým partnerom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov stala spoločnosť GP Initium Novum s. r. o so sídlom v Nitre. Spoločnosť prichádza s ponukou, ktorá výrazne dopĺňa mozaiku zdravých surovín. prináša na slovenský trh potravín celosvetovo známu a pre zdravie veľmi prospešnú surovinu „Divoká ryža “ alebo „Indiánska ryža“. Je…
čítaj ďalej →
Poznáme finalistov súťaže Skills Slovakia Junior GASTRO METRO CUP 2019/2020

Poznáme finalistov súťaže Skills Slovakia Junior GASTRO METRO CUP 2019/2020

Realizátorom 9. ročníka súťaže v odborných zručnostiach SKILLS SLOVAKIA - Gastro Junior METRO CUP 2018/2019, ktorý v zmysle Smernice Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky č. 23/2017 o súťažiach, vyhlásilo Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR je opäť Slovenský zväz kuchárov a cukrárov. Odborným gestorom a spoluorganizátorom súťaže je Štátny inštitút odborného vzdelávania. Do tohto ročníka súťaže sa prihlásilo celkom 20 súťažiacich z 19 stredných…
čítaj ďalej →
Vyhlásenie súťaže Poézia v Gastronómii 2020

Vyhlásenie súťaže Poézia v Gastronómii 2020

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou Vojta ARTZA – prezidenta SZKC vyhlasuje 21. ročník súťažnej výstavy Poézia v gastronómii 2020. Súťaž je vyhlásená pre nasledovné kategórie: kuchár senior kuchár junior cukrár senior cukrár junior zvláštna cukrárska kategória: Artistika Termín konania: 24. januára 2020 od 9,00 do 17,00 hod. Podmienky účasti sú…
čítaj ďalej →
Vyhlásenie súťaže  Danubius GASTRO DEBIC CUP 2020

Vyhlásenie súťaže Danubius GASTRO DEBIC CUP 2020

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou pána Vojta ARTZA – prezidenta SZKC vyhlasuje 12. ročník Danubius GASTRO DEBIC CUP 2020 – súťaže v pečení naživo. Súťaž je vyhlásená pre nasledovné kategórie: cukrár senior cukrár junior Časový harmonogram súťaží bol stanovený nasledovne: 24. januára 2020 od 09:00 – 17:00 – cukrári juniori aj…
čítaj ďalej →
CARVING CUP SLOVAKIA 2020

CARVING CUP SLOVAKIA 2020

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s hlavným partnerom súťaže Czech carving studiom ,  partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou pána  Vojta Artza – prezidenta SZKC vyhlasuje CARVING CUP SLOVAKIA 2020.  odborný garant:  Luděk Procházka – CZECH CARVING STUDIO spolugarant: CZECH – SLOVAK CARVING TEAM  Súťaž je vyhlásená pre nasledovné kategórie: Kategória A– vopred pripravené kompozície a výrobky – VOĽNÁ TÉMA Kategória…
čítaj ďalej →
Poznáme víťazov 8. ročníka súťaže Žilinská gastronomická jeseň 2019

Poznáme víťazov 8. ročníka súťaže Žilinská gastronomická jeseň 2019

V žilinskom hoteli SLOVAKIA sa 8. novembra 2019 konal už 8. ročník tejto súťaže. A bol to ročník opäť veľmi úspešný. Sily a odborné zručnosti si do nej prišlo zmerať až 36 súťažiacich, ktorí súťažili v kategóriách. Teplá kuchyňa, studená kuchyňa cukrár a príprava domáceho chleba. Naozaj sa bolo na čo pozerať. Účastníci aj návštevníci zažili pekné chvíle a mohli…
čítaj ďalej →