Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Aktuality

Kategórie
Archív

Hold zakladateľovi Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov: JUNIOR AWARD – MEMORIÁL ONDREJA ANTOVSZKÉHO

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s obcou Tekovské Lužany, Regionálnou rozvojovou agentúrou Levicko, SOŠ Levice, reštauráciou Drevaňa Tekovské Lužany a s časopisom GASTRO – revue gastronómie a CR , vyhlásil 1. ročník súťaže na počesť zakladateľa dlhoročného prezidenta,, neskôr čestného prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov ,čestného člena Svetovej organizácie

Čítať ďalej →

Úspešný 16. ročník medzinárodného podujatia FOURFEST

Stredná odborná škola obchodu a služieb v Rimavskej Sobote veľmi úspešne zorganizovala už 16. ročník medzinárodného podujatia FOURFEST – súťaží odborných zručností žiakov krajín V4 a zároveň medzinárodných majstrovstiev BBSK v oblasti služieb. Táto súťaž už tradične je najrozsiahlejšou súťažou čo sa týka súťažných kategórií . Aj napriek tomu, ž tento ročník

Čítať ďalej →

Prestavujeme nového partnera SZKC: spoločnosť NEW ORIGINALS (SK)

Vážení členovia, kolegovia, priaznivci, s potešením oznamujeme, že ďalším partnerom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov stala spoločnosť New Originals (SK ) s.r.o. (bývala spoločnosť ALFA BIO s.r.o, ktorá stojí za značkou LUNTER a LUNTER Professional) . „New Originals (SK) s.r.o“ týmto krokom potvrdila svoju príslušnosť k skupine New Originals Company GmbH ,

Čítať ďalej →

Poznáme víťazov VIII. ročníka súťaže Košický kuchár 2025 a VIII. ročníka Jarnej gastronomickej výstavy jedál a cukrárenských výrobkov 2025

Košický klub SZKC v spolupráci so Strednou odbornou školou obchodu a služieb v Košiciach, pod záštitou záštitou predsedu Košického samosprávneho kraja Ing. Rastislava Trnku zorganizovali už VIII. Ročník súťaži Košický kuchár a VIII ročník Jarnej gastronomickej výstavy jedál a cukrárenských výrobkov. Do Košíc prišlo súťažiť 33 súťažiacich z 18 škôl zo Slovenska, Čiech a Poľska. Hodnotiaca

Čítať ďalej →

Veľkonočné prianie 2025

K novej jari veľa sily, by ste zdraví dlho žili. Na Veľkú noc veľa vody, spokojnosti a pohody. Preveselé sviatky jari, slnko v každej jednej tvári. Bystré nohy, svižný korbáč, šunku, chlebík ba aj koláč. Trošku kriku, šťastia moc, skrátka krásnu Veľkú noc.   Vážení priatelia, veselú a pokojnú Veľkú

Čítať ďalej →

Vyhlásenie súťaže Memoriál Ondreja Antovszkého – 1. ročník

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s obcou Tekovské Lužany, Regionálnou rozvojovou agentúrou Levicko, SOŠ Levice, reštauráciou Drevaňa Tekovské Lužany a s časopisom GASTRO – revue gastronómie a CR vyhlasujú 1. ročník súťaže: JUNIOR AWARD – MEMORIÁL ONDREJA ANTOVSZKÉHO Tekovské Lužany v odbore kuchár, ktorou chceme vzdať úctu zakladateľovi

Čítať ďalej →

Košický kuchár 2025 a Jarná Gastronomická výstava jedál a cukrárenských výrobkov

SOŠ obchodu a služieb Jána Bocatia, Bocatiova 1, Košice a Košický klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, pod záštitou Ing. Rastislava Trnku, predsedu Košického samosprávneho kraja Vyhlasujú VIII. ročník medzinárodnej súťaže KOŠICKÝ KUCHÁR 2025, VIII. ročník JARNEJ GASTRONOMICKEJ VÝSTAVY JEDÁL A CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKOV Súťaže sa budú konať 29. apríla 2025

Čítať ďalej →

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov opäť akreditoval hodnotiacich komisárov v odbore kuchár pre roky 2025 – 2029

Slovenský zväz kuchárov cukrárov menoval hodnotiacich komisárov pre odbor kuchár , pretože uznáva, že každý z nich dosiahol určitý stupeň uznania, profesionality, rešpektu a dôvery svojich kolegov. Lektorom odborného kurzu bol Bc. Marek Svoboda, akreditovaný komisár Svetovej organizácie kuchárskych spolkov Worldchefs – WACS ,z Českej republiky, skúsený hodnotiteľ súťaží v odbore kuchár na svetovej úrovni.

Čítať ďalej →
Žiadne aktuality