- 17. decembra 2018
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Danubius GASTRO 2018 – výsledky
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov usporiadal v dňoch 25. 1. – 28.1.2018 už 19. ročník súťažnej výstavy…
-
Košický kuchár 2015
Košický klub kuchárov a cukrárov v spolupráci so Strednou odbornou školou J. Bocatia Košice a…
-
Vyhlásenie súťaže Skills Slovakia Gastro Junior DEBIC CUP 2020 / 2021
Ministerstvo školstva, vedy výskumu a športu SR listom zo dňa 13. Októbra 2020 vyhlásilo „1. ročník…
-
Na „GURMÁN FEST 2018 Bratislava“ sa prezentoval aj Slovenský národný juniorský tím kuchárov a cukrárov
Gurmán club s.r.o zorganizoval v Bratislave už 10. ročník“ Gurmán fest Bratislava „, ktorý je určený…
-
Šéfkuchár Vojto Artz: Neznášam odfláknuté či pokazené jedlo, všetko kvalitné potrebuje svoj čas
Dnes viac ako kedykoľvek predtým záleží na kvalite. A to aj kvalite služieb, vrátane gastronómie.…
-
Prestížne ocenenie GURMAN AWARD GRAND PRIX 2018 – cena za celoživotné dielo 2020 bolo udelené hlavnej majsterke odbornej výchovy na Hotelovej akadémii Mikovíního 1. v Bratislave pani Valérii Pluhárovej
Toto ocenenie za dlhoročné výnimočné zásluhy o rozvoj a reprezentáciu slovenskej gastronómie každoročne udeľuje gastronomický sprievodca „Gurmán…
-
Ocenenie GRAND PRIX 2016
Prestižné ocenenie GRAND PRIX - OSOBNOSŤ GASTRONÓMIE - ocenenie za celoživotné dielo v roku 2016…
-
Pracovný veľtrh – HORECA JOB FAIR
Šanca pre tých, ktorí hľadajú alebo ponúkajú prácu v gastronómii a cestovnom ruchu! Bratislavský GRAND…
-
Vojto Artz odhaľuje svoje gastronomické tajomstvá väčšiemu počtu divákov
Kuchárske nápady Vojta Artza, ktorý je šéfkuchárom METRO a zároveň prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, si…