- 19. septembra 2018
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Veselé Vianoce
Vážení priatelia a priaznivci, nech sú pre vás Vianočné sviatky žiarivé a radostné. Nech Vám…
-
POZVÁNKA na SYMPOZIUM CULINARY 2022
Prípravy na 8. ročník SYMPÓZIA CULINARY 2022 PRAHA sú v plnom prúde. Už po ôsmy krát…
-
Oslava kuchárskeho umenia vo veľkom štýle
V dňoch 30. a 31. mája 2017 sa v Kongres Wellness & Spa Resort Hotel SITNO**** Vyhne, konalo…
-
Zmluva medzi Bratislavským klubom SZKC a Klubom Írskej asociácie kuchárov – Panel of Chefs of Ireland sa úspešne rozvíja
V priestoroch Hotela Holiday Inn Trnava sa v podvečer 1. decembra 2017 konalo prvé oficiálne stretnutie novozvoleného…
-
EURÓPSKE KOLO KUCHÁRSKEJ SÚŤAŽE BOCUSE D’OR POZNÁ VÍŤAZA
Bratislava, 25. marec 2022 – Európske kolo najprestížnejšej kuchárskej súťaže na svete , ktorá sa…
-
TATRANSKÝ KUCHÁR 2017 – ZMENA PROPOZÍCIÍ
Tatranský klub kuchárov a cukrárov SZKC organizuje už XXVI. ročník gastronomickej akcie Jarná gastronomická výstava…
-
Čo pre nás chystá rok 2021 alebo aké trendy v gastronómií môžeme očakávať
Rok 2020 si zapamätáme z rôznych dôvodov, a to nielen pretože v jeho priebehu muselo…
-
Majster kuchár SR 2016/2017 – Uzávierka prihlášok do konca októbra
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov vyhlásil 19. septembra 2016 súťaž o titul MAJSTER KUCHÁR 2016/2017. Súťaž je…
-
Šéfkuchár Križan – nové recepty 2015
Nové recepty a nápady šéfkuchára Branislava Križana na rok 2015. Môžete ich ochutnať v tejto…