Vážení priatelia,
blíži sa termín konania 23. ročníka Medzinárodného veľtrhu gastronómie „DANUBIUS GASTRO 2016“, ktorý sa bude konať v dňoch 28. – 31. januára 2016.
Pozývame Vás do expozície Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, ktorú nájdete v HALE A0 na prízemí. Veľtržného a kongresového centra INCHEBA Bratislava, vchod z Einsteinovej ul.
Aj tento rok opäť pod záštitou pánov Miroslava Kubeca – WACS Continental Directora Central Europe a Branislava Križana, prezidenta SZKC pripravujeme súťaže kuchárov, cukrárov, a carvingistov.
Okrem 17. ročníka súťažnej výstavy „Poézia v gastronómii 2016“, kde súťažiaci zabojujú o umiestnenie v odboroch:
– kuchár senior
- kuchár junior
– cukrár junior
– cukrárska artistika – senior
– cukrárska artistika – junior
– CARVING
Pripravujeme aj 8. ročník „Danubius Gastro Cup 2016“ – súťaž vo varení a pečení na živo, kde si kuchári a cukrári zmerajú sily v nasledovných kategóriách a termínoch:
28 januára 2016 od 09,00 – 16,00 hodiny – kuchári juniori
29. januára 2016 od 09,00 – 13,00 hodiny – kuchári juniori
29. januára 2016 od 13,00 – 16,00 hodiny – cukrári juniori a seniori
Tešíme sa na Vašu návštevu v HALE A0!