Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb /Farského 9 Bratislava/ v spolupráci so Štátnym inštitútom vzdelávania a občianskym združením celiatikov NOVALIM spol s r o organizujú „Deň celiatikov„, ktorý sa bude konať v sobotu 21. 11. 2015.

- 20. novembra 2015
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Odborná prax vo Švajčiarsku pre študentov SOŠ a Hotelových akadémií
Oznam pre záujemcov o odbornú prax vo Švajčiarsku v zariadeniach cestovného ruchu v zimnej sezóne…
-
STÁLE SME TU
Prezident SZKC Vojto Artz založil novú iniciatívu na podporu tých, ktorí pokračujú. Cieľom je motivácia širokej…
-
Tatranský kuchár 2017 – Výsledky
Tatranský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov usporiadal 03.05.2017 už 26. ročník súťaže vo varení na…
-
13. Rezprezentačný ples Kuchárov a Cukrárov Prešov
Prešovský klub SZKC usporadúva 23. januára 2016 v Prešove už 13. ročník tradičného Plesu kuchárov…
-
Hotel Sorea *** TRIGAN Štrbské Pleso ponúka pozíciu KUCHÁR
INFORMÁCIE Miesto práce: Vysoké Tatry – Štrbské Pleso Upresnenie miesta práce: Štrbské Pleso Ponúkaný plat…
-
Slovenské gastro–kultúrne dni vrámci Tirpáckeho festivalu Nyíregiháza v Maďarsku
Prešovský klub kuchárov a cukrárov sa zúčastnil v rámci Tirpáckeho festivalu slovenských jedál v partnerskom meste Nyíregiháza v rámci…
-
DANUBIUS GASTRO 2014 – Výsledky
Výsledky súťaží kuchárov a cukrárov na Medzinárodnom veľtrhu gastronómie DANUBIUS GASTRO 2014 V expozícii Slovenského…
-
Za Ľubomírom Motyčkom
So zármutkom sme prijali smutnú správu, že v piatok 19. marca 2021 popoludní, veku 71…
-
Odborná prax vo Švajčiarsku – ponuka
Odborná prax vo Švajčiarsku pre mladých ľudí zo Slovenska – príležitosť pre vzdelávanie, spoznávanie a…