Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb /Farského 9 Bratislava/ v spolupráci so Štátnym inštitútom vzdelávania a občianskym združením celiatikov NOVALIM spol s r o organizujú „Deň celiatikov„, ktorý sa bude konať v sobotu 21. 11. 2015.

- 20. novembra 2015
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Poznáme víťazov 8. ročníka súťaže Žilinská gastronomická jeseň 2019
V žilinskom hoteli SLOVAKIA sa 8. novembra 2019 konal už 8. ročník tejto súťaže. A…
-
DANUBIUS GASTRO 2015 – Výsledky
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov usporiadal v dňoch 29. 1. – 1.2.2015 už 16. ročník…
-
Pozvánka na seminár Food Dizajn s Braňom Križanom
Centrála SZKC Vás pozýva na seminár Úprava jedla na tanieri – FOOD DIZAJN s Braňom…
-
Vyhlásenie postupovej celoslovenskej súťaže Skills Slovakia – Gastro Junior CUP 2022/2023 – odbor cukrár junior
Ministerstvo školstva, vedy výskumu a športu SR vyhlási aj tento rok ďalší ročník celoslovenskej postupovej…
-
Oslavu podnikania budú sprevádzať aj diskusie o nábore zamestnancov a zero waste
Súčasťou tohtoročných osláv podnikania nebudú iba špeciálne akcie, ktoré si pripravia stovky podnikateľov na celom…
-
Nové opatrenia vlády SR platné od 3. marca 2021
Od 3. marca 2021 Vláda SR sprísňuje obmedzenia pohybu a pobytu osôb. Nové opatrenia sa dotknú…
-
Veľká noc 2018
Jar už klope na vrátka, všade žlté kuriatka. K novej jari veľa sily, by ste…
-
Podrobný program 2. METRO Horeca sympózium 2017
Ako sme sľúbili, prinášame podrobný program oboch rokovacích dní 2. METRO HORECA sympózium 2017. Kulinársky…
-
STÁLE SME TU
Prezident SZKC Vojto Artz založil novú iniciatívu na podporu tých, ktorí pokračujú. Cieľom je motivácia širokej…