Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb /Farského 9 Bratislava/ v spolupráci so Štátnym inštitútom vzdelávania a občianskym združením celiatikov NOVALIM spol s r o organizujú „Deň celiatikov„, ktorý sa bude konať v sobotu 21. 11. 2015.

- 20. novembra 2015
- SZKC
- žiaden komentár
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Oslava kuchárskeho umenia vo veľkom štýle
V dňoch 30. a 31. mája 2017 sa v Kongres Wellness & Spa Resort Hotel SITNO**** Vyhne, konalo…
-
Úspechy Hotelovej akadémie Žilina
VÍŤAZSTVÁ V STUDENEJ KUCHYNI NA SÚŤAŽI GASTRO HRADEC Vitana Cup. Dňa 15. marca 2018 sme sa…
-
Valné zhromaždenie členov Žilinského klubu SZKC
Sme radi, že narastá počet členov Žilinského klubu z radov mladých kuchárov a cukrárov, ktorí majú záujem…
-
Zmluva medzi Bratislavským klubom SZKC a Klubom Írskej asociácie kuchárov – Panel of Chefs of Ireland sa úspešne rozvíja
V priestoroch Hotela Holiday Inn Trnava sa v podvečer 1. decembra 2017 konalo prvé oficiálne stretnutie novozvoleného…
-
Seminár CATERING 1 zaujal
Centrála SZKC v dňoch 03. a 04. 11. marca 2016 v spolupráci s partnerskou spoločnosťou Nestlé Professional zorganizovala odborný…
-
Vojto Artz – Ceasar šalát v Teleráne
https://www.facebook.com/Telerano/videos/2314768942163054/
-
GASTRO-FESTIVAL „GASTRO INAK“ KOMOČA 2020
Prvý augustový víkend patril Gastrofestu. Aj tento rok sa festival konal v Komoči pod názvom „Gastro…
-
Ponuka platenej odbornej praxe vo Švajčiarsku pre mladých ľudí od 18 do 26 rokov
Riaditeľ Švajčiarsko-slovenského združenia pre cestovný ruch - Peter Patúš nám zaslal zaujímavú ponuku pre mladých…
-
Pozvánka – Memoriál R. Kmeťa
Bratislavský klub SZKC a Telovýchovná jednota Jarovce usporadúvajú: 8. ročník súťaže vo varení gulášu -…