GASTRONOMY SLOVAKIA – 5. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia 

GASTRONOMY SLOVAKIA – 5. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia 

GASTRONOMY SLOVAKIA – 5. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia 

 15.10.2018 od 10:00,Refinery Gallery, Bratislava, Vlčie hrdlo REZERVUJTE SI TENTO DÁTUM.

Na najprestížnejšiu kulinársku udalosť roka na Slovensku – jedinečnú pre jej živé vystúpenia michelínovýchšéfkuchárov z celej Európy a workshopy odborníkov HoReCa segmentu. Určená je všetkým majiteľom, riaditeľom, F&B manažérom , šéfkuchárom , someliérom či cukrárom hotelov , reštaurácií a aj malých penzińov. Dodávateľov služieb, výrobcov , odborných učiteľov ale aj fanúšikov kulinárstva a novinárov z gastronómie. Každý si nájde v bohatom programe svoje témy a praktické ukážky ako správnou a nápaditou gastronómiou zaujať svojich hostí.

VSTUPENKY si za zvýhodnené ceny rezervujte cez prihlášku VOPRED!

Členovia SZKC si môžu v prihláške uplatniť 10% zľavu.

Počet je limitovaný a cena tesne pred sympóziom a na mieste bude vyššia o 20%.

Bohatý program a prihlášku nájdeš na www.GastronomySlovakia.sk

Slovenčina Slovenčina English English