Sobota 18.4. 2015 sa v Púchove niesla v duchu belgickej čokolády značky Callebaut.
Klub cukrárov SZKC zorganizoval ďalší z kurzov zameraných na prácu s čokoládou pre začiatočníkov „Čokoláda I.“ Účastníci školenia mali možnosť zoznámiť sa osobne s kráľovnou sladkostí.
Rozpúšťali, miešali, očkovali, temperovali čokoládu a vytvorili pekné a chutné pralinky, čokoládové cigarety a iné ozdoby. Celý čokoládový deň zavŕšili lahodným čokoládovým dezertom s teplým ovocím a zmrzlinou. Atmosféra školenia bola veľmi príjemná.
Účastníkov obsah kurzu nadchol, čoho dôkazom boli ich slova pri ukončení kurzu ďakujeme a určite sa uvidíme na kurze pre pokročilých „Čokoláda II“. Účastníkom ďakujeme za príjemnú a veselú atmosféru, ktorú vytvorili počas celého dňa, firme T-Fornax s.r.o. Dubnica nad Váhom, Zeus s.r.o. Bratislava za spoluprácu.
Mgr. Jozefína Zaukolcová
predseda klubu cukrárov SZKC
[fancygallery id=“1″ album=“12″]