Staň sa členom SZKC využívaj všetky výhody členstva! Zľavy na nákup zariadení, špeciálne ponuky, akcie, prednášky, semináre, školenia a iné.

Nová edícia značky GentleJam

Nová edícia značky GentleJam

Poznáte značku GentleJam ? Pre tých, ktorí nepoznajú , prinášame informáciu. Pod touto značkou sa skrývajú  džemy a omáčky s alkoholom- delikatesy, ktoré si ľudia darujú na špeciálne príležitosti, prípadne ich firmy nakupujú ako darček pre zamestnancov a obchodných partnerov. Majú v sebe od 2% do 12% čistého alkoholu a čo je fascinujúce, 90% produktov odchádza v darčekovom balení. Gentlejam produkty sú určené na výnimočné príležitosti. Receptúry sú vytvárané tak, aby sa výborne hodili aj ako príloha k syrom a mäsám. Obsahujú ovocie, veľmi kvalitné značky alkoholu, málo cukru a žiadny pektín.

Je to produkt, v ktorom sa odzrkadlí temperament ukrytý v jedinej lyžičke špičkového džemu a  vychutnáte priam božskú chuť čerstvého ovocia, voňavého korenia a prémiového alkoholu.

Teraz majitelia obohatili ponuku o edíciu od TOP špičkových šéfkuchárov. Oslovili troch špičkových slovenských šéfkuchárov a v priebehu troch mesiacov vznikli tri unikátne chute, ktoré oslovia aj tie najmaškrtnejšie jazýčky.

VOJTO ARTZ: Legendárny ananás

Vojto je prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov,  Ambassador “Woldchefs without Borders” a šéfkuchár spoločnosti Metro Cash & Carry Slovakia. Je známy z relácií TV Markíza Chuťovky, Tulinárium, Teleráno a Masterchef. V zbierke má bronzovú medailu na celosvetovej kuchárskej olympiáde IKA Erfurt 2008 a bronzovú medailu z The Emirates Salon Culinaire v Dubaji 2011. Je držiteľom Gurmán Award za celoživotné dielo a prínos pre slovenskú gastronómiu.

Vytvoril Ananásový džem s koriandrom a zlatým rumom Legendario,. Obsahuje 5,1% čistého alkoholu. Nie je to tradičná chuť, akú by ste očakávali. Džem je svieži, voňavý a korenistý vďaka koriandru. Celú chuť krásne dopĺňa prémiový zlatý rum a tá vôňa… rozplýva sa po celej miestnosti.

MILO PABIŠ: Jahodové sombréro

Milo je šéfkuchárom reštaurácie Korzo, ktorá patrí medzi stálice bratislavskej scény. Je precízny, neuspokojí sa s priemernosťou a svojim zákazníkom sa vždy snaží pripraviť jedlo, ktoré sa blíži k dokonalosti. Pravidelne ho môžete vidieť v televíznej relácii Teleráno na TV Markíza a relácii Dámsky klub na STV.

Vytvoril Jahodovo-mangový džem so špičkovou tequilou a pomarančovým likérom Cointreau. Obsahuje 0,7 % čistého alkoholu.   Tento džem je špecifický svojou exotickou vôňou. Na začiatku pocítite jahody, mango a tequilu a v závere pomarančovú chuť likéra Cointreau. V džeme prevažuje chuť alkoholu ale nevyruší vás, práve naopak, príjemne vás prekvapí.

VLADO LOKŠÍK: Pivný flám

Vlado Je viceprezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. V roku 2016 získal bronzovú medailu na celosvetovej kuchárskej olympiáde IKA Erfurt a o dva roky neskôr vybojoval bronzovú medailu na majstrovstvách sveta v gastronómii EXPOGAST Culinary World Cup. Môže sa pochváliť aj dvomi prvenstvami: Je prvý lektor duálneho vzdelávania na Slovensku  a ako prvý kuchár v Európe vymyslel dezert z dubákov: dubákovú zmrzlinu.

Vytvoril džem z arónie, bazy čiernej a tmavého pivného špeciálu. Keďže sa pivo celý čas varilo s ostatnými surovinami, vo finále má džem 0,0 % čistého alkoholu.  Po otvorení džemu zacítite vôňu bazy, po ochutnaní zažijete nával arónie a čokoládovej, karamelovej chute, ktorú spôsobil tmavý pivný špeciál. Chuť je ťažšia ako zvyšné dva džemy od šéfkuchárov ale famózna. Mňam!

S informáciou prichádzame v čase predvianočnom, takže možno vám pomôžeme  pri rozhodovaní o darčekoch  pre dospelých a odpovedi na otázku: Čím by som prekvapil, ale  naozaj prekvapil, pod vianočným stromčekom?

Prípadne potešil obchodného partnera a poďakoval mu za dobrú spoluprácu.

Detailne informácie na: www.gentlejam.sk

Foto: archív GentleJam

Pridaj komentár