- 17. decembra 2018
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Vagasi Academy GB prichádza s ponukou veľmi zaujímavej prednášky pre odbor cukrár
Sme jediným miestom mimo Japonska, ktoré poskytuje vzdelávanie v oblasti japonského „cukrárstva“ pre profesionálov i…
-
Oslávili sme Medzinárodný deň kuchárov 2016
Medzinárodný deň kuchárov, ktorý sa oslavuje 20.10.2016 vo všetkých členských krajinách WACS Worldchefs sme oslávili…
-
GASTRO-FESTIVAL „GASTRO INAK“ KOMOČA 2020
Prvý augustový víkend patril Gastrofestu. Aj tento rok sa festival konal v Komoči pod názvom „Gastro…
-
Teší nás ocenenie našej práce
Veľmi si vážime ocenenie našej práce vyjadrené v liste riaditeľa Štátneho inštitútu odborného vzdelávania. Zároveň…
-
Milé mamy
Milé mamy, mamky, maminky, mamušky... Dovoľte nám poďakovať Vám za všetko a zapriať Vám všetkým…
-
Termín konania Medzinárodného veľtrhu Danubius Gastro 2021 sa posúva
Vážení priaznivci SZKC a gastronómie , Oznamujeme Vám, že z dôvodu nepriaznivej epidemiologickej situácie na Slovensku…
-
ZMENA – konferencia o trendoch v rastlinnej gastronómií / PLANT-POWERED PERSPECTIVES
Vážení priatelia, aktuálna situácia s pandémiou nám organizovanie konferencie vôbec neuľahčuje. Keďže bezpečnosť je pre…
-
-
IV. Žilinská gastronomická jeseň 2015
Žilinský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Vás pozýva na 4.ročník gastronomickej súťaže "Žilinská gastronomická…