- 17. decembra 2018
- SZKC
- žiaden komentár
Podobné články v kategórii Aktuality
-
TOP CUKRÁR 2016 – Výsledky
Výsledky súťaže TOP cukrár 2016 - 5.ročník, Evant House Žilina TOP cukrár 2016 Katarína Poláčková…
-
Vianočné prianie 2019
Na Vianoce, keď svet stíchne, nech Vám anjel pokoj vdýchne, zdravie, lásku, posilu a to…
-
Hradec Králové Vitana Cup 2016
Asociácia kuchárov a cukrárov Českej usporadúva 14. apríla 2016 v Kongresovom centre ALDIS HRADEC KRÁLOVÉ,…
-
AKO PANDÉMIA ZMENILA TRENDY V GASTRONOMII V ROKU 2020 ALEBO AKO NÁM COVID ZMENIL NAŠE NÁVYKY V STRAVOVANÍ A NAKUPOVANÍ
Koronavírus má silný dopad na celý svet. Okrem gastronómie samotnej , veľkú zmenu prežíva aj…
-
RETRO-ŠPICA GULÁŠ 2014
Hotel Autis*** Pod Lesom - Vysoké Tatry a Tatranský klub SZKC Vysoké Tatry usporiadajú „15…
-
Kaviarenské a reštauračné dezerty
Začiatkom marca 2016 Klub cukrárov SZKC zorganizoval dva semináre, ktoré sa konali v Piešťanoch a Liptovskom Mikuláši.…
-
Tatranský kuchár 2017 – Výsledky
Tatranský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov usporiadal 03.05.2017 už 26. ročník súťaže vo varení na…
-
Rozlúčka s J. Michnom – poďakovanie
Viac ako 60 kuchárov a cukrárov z celého Slovenska i z Českej republiky sa 14. augusta 2018 ticho a dôstojne…
-
Vyhlásenie súťaže vo vyrezávaní do ovocia a zeleniny 2019
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou pána …