- 17. decembra 2018
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Šéfkuchár Vojto Artz: Neznášam odfláknuté či pokazené jedlo, všetko kvalitné potrebuje svoj čas
Dnes viac ako kedykoľvek predtým záleží na kvalite. A to aj kvalite služieb, vrátane gastronómie.…
-
Prezidenti európskych kuchárskych zväzov rokovali v britskom Stafforde
Po roku sa prezidenti kuchárskych a cukrárskych zväzov z celej Európy, združených v svetovej organizácií kuchárskych asociácii opäť…
-
ZMENA – konferencia o trendoch v rastlinnej gastronómií / PLANT-POWERED PERSPECTIVES
Vážení priatelia, aktuálna situácia s pandémiou nám organizovanie konferencie vôbec neuľahčuje. Keďže bezpečnosť je pre…
-
Jesenná akcia Robot Coupe
Do pozornosti všetkých: Jesenná akcia spoločnosti ROBOT COUPE, ktorá stojí za uváženie a platí do…
-
Výsledkové listiny Danubius GASTRO 2020
V dňoch 23 – 26. januára 2020 v spoločnej Expozícii SZKC a generálneho partnera SZKC…
-
Kuchár Zemplína 2017
Košický klub SZKC, CSOŠ sv. Jozafáta Trebišov, za finančnej podpory Košického samosprávného kraja vyhlasujú V.…
-
Danubius GASTRO 2018 – výsledky
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov usporiadal v dňoch 25. 1. – 28.1.2018 už 19. ročník súťažnej výstavy…
-
Ponuka práce – Reštaurácia Treeclub Bar & Restaurant v Smoleniciach
Reštaurácia Treeclub Bar & Restaurant v Smoleniciach príjme do svojho tímu talentovaného kreatívneho kolegu, ktorý…
-
Gurmánsky zážitok priamo na svahu s Vojtom Artzom
Zažite gurmánsky zážitok v najvyššie položenom hoteli v Jasnej. Hotel Fis Jasná a METRO Vás…