- 11. januára 2019
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
VÝSLEDKY SÚŤAŽE MAJSTER KUCHÁR SR 2015/2016
V rámci 23. ročníka Medzinárodného veľtrhu gastronómie Danubius GASTRO 2016 usporiadal Slovenský zväz kuchárov a…
-
O prvý seminár FOOD DIZAJN s Braňom Križanom bol veľký záujem
Centrála SZKC 16. marca 2016 zorganizovala odborný seminár „FOOD DIZAJN s Braňom Križanom“ ktorý sa konal…
-
Pozvánka na odborný seminár Catering 1
Organizácia spoločenskej udalosti, či už ide o menšiu rodinnú oslavu alebo veľkú firemnú párty predstavuje…
-
Pozvánka – Memoriál R. Kmeťa
Bratislavský klub SZKC a Telovýchovná jednota Jarovce usporadúvajú: 8. ročník súťaže vo varení gulášu -…
-
Zaujímavá ponuka od Tvojej jazykovky
Bez jazykových znalostí je dnes život, aj ten pracovný, komplikovanejší. Preto do vašej pozornosti dávame…
-
Danubius GASTRO 2017 – výsledky
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov usporiadal v dňoch 26. 1. – 29.1.2017 už 18. ročník súťažnej výstavy…
-
Odborný seminár: Nové trendy a výzvy v oblasti gastronómie
FAKULTA BIOTECHNOLÓGIE A POTRAVINÁRSTVA SLOVENSKEJ POĽNOHOSPODÁRSKEJ UNIVERZITY V NITRE, Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, Slovenská spoločnosť pre…
-
Zmena sídla Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov
Oznamujeme zmenu sídla Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. Sekretariát Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov (SZKC)…
-
15. Májová výstava studených mís a cukrárskych výrobkov Prešov
Prešovský klub SZKC a Súkromná stredná odborná škola MLADOSŤ si vás dovoľuje pozvať na 15.…