
- 11. januára 2019
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Deň celiatikov
Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb /Farského 9 Bratislava/ v spolupráci so Štátnym inštitútom…
-
Ukončenie prijímania prihlášok – Carving CUP Slovakia 2018 a Poézia v Gastronómii 2018
Dnešným dňom 10.1.2017 ukončujeme prijímanie prihlášok do súťaží Carving CUP Slovakia 2018 a Poézia v Gastronómii…
-
Zúčastnili sme sa na HORECA dňoch METRO 2018
Čo hýbe slovenskou a svetovou gastronómiou? Prečo je molekulárna kuchyňa v súčasnosti taký fenomén? A mali by sa…
-
Nová Vyhláška Úradu verejného zdravotníctva SR a Covid automat
Na svojom ostatnom zasadnutí schválila Pandemická komisia návrhy konzília odborníkov na úpravy parametrov pre určovanie…
-
Stretnutie gastronómov v Banskej Bystrici GASTRO SHOW 2019 opäť s úžasnou atmosférou
Spoločnosť AZ GASTRO s. .r o Banská Bystrica, člen Banskobystrického klubu SZKC v spolupráci so Slovenským…
-
Pozornosť je sústredená na ozdravenie výživy detí a mládeže
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov, pod osobnou záštitou ministra Prof. Ing. Petra Plavčana, CSc, zorganizoval na…
-
Dnes kuchári celého sveta oslavujú svoj sviatok – Medzinárodný deň kuchárov – INTERNATIONAL CHEFS DAY 2022
Každý rok 20. októbra oslavujeme Medzinárodný deň kuchárov. Profesia kuchára je jednou z najstarších na svete…
-
TOP CUKRÁR 2019 – Výsledky
TOP cukrár 2019 - 7.ročník, Hotelová Akadémia Liptovský Mikuláš Kategória junior - 12 súťažných prác 1.…
-
Ukážka zručnosti, kreativity žiakov na jubilejnom ročníku medzinárodného festivalu FOURFEST
Rimavská Sobota 8. júna 2017 znova omladla, a to vďaka súťažiacim, ktorí sa rozhodli predviesť svoje…