
- 19. septembra 2018
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
ZMENA – konferencia o trendoch v rastlinnej gastronómií / PLANT-POWERED PERSPECTIVES
Vážení priatelia, aktuálna situácia s pandémiou nám organizovanie konferencie vôbec neuľahčuje. Keďže bezpečnosť je pre…
-
Košický kuchár 2016 výsledky
Košický klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov usporiadal 28.04.2016 tretí ročník súťaže v živom varení spojenom s výstavou…
-
Na „GURMÁN FEST 2018 Bratislava“ sa prezentoval aj Slovenský národný juniorský tím kuchárov a cukrárov
Gurmán club s.r.o zorganizoval v Bratislave už 10. ročník“ Gurmán fest Bratislava „, ktorý je určený…
-
Prestížne ocenenie “GURMAN AWARD GRAND PRIX 2019 – cena za celoživotné dielo“ bolo udelené šéfkuchárovi Jozefovi Hromjákovi
Toto prestížne ocenenie za dlhoročné a výnimočné zásluhy o rozvoj a reprezentáciu slovenskej gastronómie každoročne…
-
CARVING CUP SLOVAKIA 2019 – ÚPRAVA PROPOZÍCIÍ
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou pána …
-
6. ročník seminárov pre MŠVVaŠ SR – Kvalita potravín pre školské stravovanie
Nad všetky poklady sveta je pre rodičov zdravie ich dieťaťa. Ako a čím stravovať naše ratolesti,…
-
Výsledky súťaže vo varení MAČANKY
Prešovský klub SZKC 8. júna 2016 zorganizoval súťaž vo varení MAČANKY pod názvom Chute Šariša“…
-
ZMENA TERMÍNU – Guláš Tatry Cup & Big Green Egg Grill Cup 2019
Akcia zrušená v augustovom termíne. Jej konanie organizátor predpokladá v mesiaci október 2019. O presnom…
-
Slovensko má zástupkyňu vo Women in Worldchefs
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov má svoju zástupkyňu v Iniciatíve Svetovej asociácie kuchárskych a cukrárskych…