Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Poznáme víťazov VIII. ročníka súťaže Košický kuchár 2025 a VIII. ročníka Jarnej gastronomickej výstavy jedál a cukrárenských výrobkov 2025

Košický klub SZKC v spolupráci so Strednou odbornou školou obchodu a služieb v Košiciach,

pod záštitou záštitou predsedu Košického samosprávneho kraja Ing. Rastislava Trnku zorganizovali už VIII. Ročník súťaži Košický kuchár a VIII ročník Jarnej gastronomickej výstavy jedál a cukrárenských výrobkov. Do Košíc prišlo súťažiť 33 súťažiacich z 18 škôl zo Slovenska, Čiech a Poľska. Hodnotiaca komisia rozhodla o nasledovnom umiestnení súťažiacich:

  • Absolútnym víťazom v kategórii Kuchár Junior Živé varenie sa stal Václav Fryč zo Střední školy gastronómie Malešice z Prahy.
  • Zlaté umiestnenie v tejto kategórii získal aj Matej Novák zo SOŠ obchodu a služieb Jána Bocatia Košice.
  • V kategórii Kuchár Senior Živé varenie sa stal absolútnym víťazom Šimon Kalata z Plzeňskej Hodovne v Malackách.
  • Dagmar Diržininkiene získala ocenenie v kategórii Školské zariadenia a vývarovne zo ZŠ Postupimská Košice.
  • Ocenenie za kreativitu v kategórii Kuchár Junior Živé varenie získal Simon Synak z Hotelovej akadémie Liptovský Mikuláš.
  • Absolútnou víťazkou v súťažnej disciplíne Torty a zákusky v kategórii Junior sa stala Daniela Mrázková z Hotelovej akadémie Južná trieda Košice
  • Bronzové ocenenie v kategórii Školské zariadenia a vývarovne získala Monika Tomášová zo ZŠ Postupimská Košice.

Naše poďakovanie patrí viac ako 20 organizáciám, s ktorými spolupracuje škola a Košický klub SZKC a ktoré súťaž podporili .

Príloha na stiahnutie: Výsledková listina

Autorka fotografií: Mgr. art. Michaela Vaczy

Facebook
WhatsApp
Email
Print