- 20. októbra 2022
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Veľkonočný pozdrav 2022
K novej jari veľa sily, by ste zdraví dlho žili. Na Veľkú noc veľa vody,…
-
DANUBIUS GASTRO 2014 – Výsledky
Výsledky súťaží kuchárov a cukrárov na Medzinárodnom veľtrhu gastronómie DANUBIUS GASTRO 2014 V expozícii Slovenského…
-
Úspech slovenských kuchárov a cukrárov na Svetovom kulinárskom pohári
Hlavné mesto Luxemburského veľkovojvodstva sa v dňoch 22. -26. novembra 2014 zmenilo aj na hlavné…
-
13. ročník FOURFEST – EUROAKADEMIK GASTRO 2022 v Rimavskej Sobote bol opäť veľmi úspešný
V dňoch 9. – 10. mája 2022 sa v Rimavskej Sobote po dvojročnej nútenej „covid prestávke“ konal…
-
Oslavu podnikania budú sprevádzať aj diskusie o nábore zamestnancov a zero waste
Súčasťou tohtoročných osláv podnikania nebudú iba špeciálne akcie, ktoré si pripravia stovky podnikateľov na celom…
-
Manuály pre „gastro“ sektor a prevádzkovateľov obchodov a služieb
Epidemiologická situácia sa na Slovensku zhoršuje. Vzhľadom na nárast nových pozitívnych prípadov sa od pondelka…
-
Vyhlásenie súťaže Skills Slovakia Gastro Junior METRO CUP 2020 / 2021
Ministerstvo školstva, vedy výskumu a športu SR listom zo dňa 13. Októbra 2020 vyhlásilo „10. ročník…
-
Danubius GASTRO 2018 – výsledky
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov usporiadal v dňoch 25. 1. – 28.1.2018 už 19. ročník súťažnej výstavy…
-
Vyhlásenie súťaže Majster kuchár SR 2016/2017
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov vyhlasuje súťaž MAJSTER KUCHÁR 2016/2017, ktorá je určená profesionálnym kuchárom.…