- 5. júna 2015
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Čas na grilovanie
Viac info: https://www.metro.sk/grilovanie
-
Študenti zo stredných odborných škôl zo 4 krajín si merali sily v Nitre
24 študentov zo šiestich stredných odborných škôl zameraných na gastronómiu a hotelierstvo zo Slovenska, Českej…
-
Veľký úspech členov Žilinského klubu SZKC v Írsku
V prvej polovici februára 2016 sa v írskom Dubline konala súťaž Panel of Chefs Ireland. Túto súťaž,…
-
„Aby gastro prežilo, potrebuje od štátu cielenú pomoc“ – V. Artz pre Hospodárske noviny
Prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Vojto Artz odpovedal na otázky redaktora Hospodárskych novín Pavla Novotného.…
-
5. súboj šéfkuchárov – Benefičná akcia
Podporte mnohonásobne postihnuté deti a zažite ÚŽASNÝ VEČER plný CHUTÍ POZÝVAME VÁS 07.03.2020 o 17:00…
-
Žilinská gastronomická jeseň 2023
Pozývame Vás na gastronomickú súťaž, ktorá sa uskutoční 26.10.2023 v priestoroch Hotelovej akadémie v Žiline.…
-
GASTRONOMY SLOVAKIA – 5. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia
GASTRONOMY SLOVAKIA - 5. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia 15.10.2018 od 10:00,Refinery Gallery, Bratislava, Vlčie hrdlo REZERVUJTE…
-
Pozvánka na Danubius Gastro 2017
Vážení priatelia, srdečne Vás pozývame na 24. ročník Medzinárodného veľtrhu gastronómie DANUBIUS GASTRO 2017, ktorý…
-
Stanovisko gastro podnikateľov a dodávateľov k uvoľňovaniu opatrení
Stanovisko zástupcov podnikateľov a dodávateľov v gastro sektore GASTRO PREVÁDZKY A HOTELY POTREBUJÚ JASNÚ PERSPEKTÍVU Bratislava, 5. 5.…