Informácie o kurze v prílohe na stiahnutie.
- 28. októbra 2015
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Ukončenie prijímania prihlášok – Carving CUP Slovakia 2018 a Poézia v Gastronómii 2018
Dnešným dňom 10.1.2017 ukončujeme prijímanie prihlášok do súťaží Carving CUP Slovakia 2018 a Poézia v Gastronómii…
-
Oslavu podnikania budú sprevádzať aj diskusie o nábore zamestnancov a zero waste
Súčasťou tohtoročných osláv podnikania nebudú iba špeciálne akcie, ktoré si pripravia stovky podnikateľov na celom…
-
Brány 4. ročníka Banskobystrického GASTRO CUP-u 2018 sa zavreli
Za ďalší výrazný úspech Banskobystrického klubu SZKC možno považovať zorganizovanie už 4. ročníka k gastronomickej…
-
Zmena sídla Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov
Oznamujeme zmenu sídla Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. Sekretariát Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov (SZKC)…
-
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov sa zapája do pomoci utečencom pred vojnou
Utrpenie a zúfalstvo ľudí, ktorí kvôli voje, musia opustiť svoje domovy na Ukrajine vnímame všetci. Slzy…
-
SEMINÁRE MŠVVaŠ SR 2015
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov už po štvrtý krát organizoval odborné semináre pre metodikov a vedúcich…
-
Zúčastnili sme sa na 11. Ročníku medzinárodného festivalu FOURFEST EUROAKADEMIK 2018 v Rimavskej Sobote
V Rimavskej Sobote sa zišlo 93 študentov dvadsiatich dvoch stredných škôl krajín V4. V dňoch 12…
-
Opatrenia ÚVZ SR platné od 1. októbra 2020 na území Slovenska
Ministerstvo zdravotníctva SR, Úrad verejného zdravotníctva SR a konzílium odborníkov rozhodlo od 1. októbra 2020 pristúpiť k…
-
Slávnostný podpis medzinárodnej zmluvy o spolupráci medzi SZKC a Írskym zväzom kuchárov a cukrárov
V rámci konania 23.ročníka Medzinárodného gastronomického veľtrhu Danubius Gastro 2016 sa v Expozícii Slovenského zväzu kuchárov…