SZKC sa zapojil do projektu: Odborné vzdelávanie a príprava pre trh práce

SZKC sa zapojil do projektu: Odborné vzdelávanie a príprava pre trh práce

Štátny inštitút odborného vzdelávania (ŠIOV) odštartoval trojročný projekt na zlepšenie úrovne odborného vzdelávania na Slovensku a jeho propagáciu medzi potenciálnymi študentmi a zamestnávateľmi. V pilotnom projekte sa má overiť fungujúca a výsledky prinášajúca metodika prevzatá zo Švajčiarska. Cieľom projektu je posilnenie a rozvoj spolupráce medzi hlavnými subjektmi odborného vzdelávania a prípravy, a to medzi zamestnávateľom a strednou odbornou školou. Viac…
čítaj ďalej →
SEMIFINÁLE GLOBAL CHEFS CHALLENGE 2015

SEMIFINÁLE GLOBAL CHEFS CHALLENGE 2015

V dňoch 1. - 4. 10. 2015 sa v hlavnom meste Českej republiky - Prahe uskutoční SEMIFINÁLE SVETOVEJ SÚŤAŽE "GLOBAL CHEFS CHALLENGE 2015. Semifinále sa bude konať na Veľtrhu FOR GASTRO & HOTEL 2015, PVA EXPO Praha, Letňany. Viac info: https://www.worldchefs.org/en/node/32882/
čítaj ďalej →
GASTRO HRADEC – Vitana CUP 2015

GASTRO HRADEC – Vitana CUP 2015

Asociácia kuchárov a cukrárov Českej republiky, pobočka Východné Čechy 9. apríla 2015 v Hradci Králové usporiadava jubilejný XX. ročník jednej z najväčších gastronomických udalosti, národnú súťaž s medzinárodnou účasťou - GASTRO HRADEC - Vitana CUP 2015. Túto gatronomickú ktivitu dávame do pozornosti členom SZKC i našim priaznivcom a priateľom.
čítaj ďalej →
Kurz Čokoláda s Jožkou Zaukolcovou

Kurz Čokoláda s Jožkou Zaukolcovou

KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOM Čokoláda Odborné školenie je zamerané na spracovanie belgickej čokolády značky „Callebaut“ Odborný garant: Mgr. Jozefína Zaukolcová - predseda klubu cukrárov SZKC, Majster odbornej výchovy Kurz Čokoláda: 18. apríl 2015 (sobota) http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/kurz-cokolada-s-jozkou-zaukolcovou/ Kurz Čokoláda - pokročilí: 25. apríl 2015 (sobota) http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/kurz-cokolada-pokrocili-s-jozkou-zaukolcovou/ Miesto konania: Stredná odborná škola obchodu a služieb, ulica 1.Mája 1264, 02 01…
čítaj ďalej →
Valné zhromaždenie Bratislavského klubu

Valné zhromaždenie Bratislavského klubu

Všetkým členom Bratislavského klubu kuchárov a cukrárov oznamujeme, že v piatok 6. marca 2015 o 16,00 hod.v Bowlingovom národnom centre, Turbínova ul. 1, Bratislava sa bude konať valné zhromaždenie BRATISLAVSKÉHO KLUBU SZKC s nasledovným programom: 1. Privítanie účastníkov 2. Krátka informácia o činnosti SZKC a najbližších akciách a aktivitách SZKC a klubu 3. Návrh na doplnenie akcií a aktivít klubu…
čítaj ďalej →
ČOKOLÁDA II. odborný kurz pre pokročilých

ČOKOLÁDA II. odborný kurz pre pokročilých

Odborný kurz sa konal 14.2.2015 v priestoroch strednej odbornej školy obchodu a služieb v Púchove. Organizátorom bol Klub cukrárov SZKC v spolupráci firiem Zeus s.r.o. Bratislava, ktorí sú výhradnými zástupcami belgickej čokolády Callebaut a firmy F-fornax Dubnica nad Váhom internetový obchod s pomôckami a surovinami pre cukrárov. Obsahom kurzu bolo zdokonaliť sa v práci s čokoládou. Kurz bol zameraný na…
čítaj ďalej →
Ponuka práce – Hotel  SITNO ****

Ponuka práce – Hotel SITNO ****

Hotel SITNO prijme do svojho tímu talentovaných a kreatívnych kolegov, ktorí sa snažia urobiť pre svojich hostí niečo naviac už len svojim ústretovým a príjemným správaním. Aby sme si do kolektívu prilákali tých najlepších kolegov, ako odmenu ponúkame celý rad výhod ako napríklad pravidelné školenia, možnosť kvalifikačného rastu, bezplatné zamestnanecké ubytovanie v blízkosti hotela, možnosť využívania hotelového wellness & spa…
čítaj ďalej →
ČOKOLÁDA I. odborný kurz pre začiatočníkov

ČOKOLÁDA I. odborný kurz pre začiatočníkov

V Púchove sa konal odborný kurz ČOKOLÁDA I. určený pre začiatočníkov. Klub cukrárov SZKC organizoval v priestoroch Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Púchove odborný kurz pre začiatočníkov. Kurz sa konal 7. februára 2015 a bol veľmi úspešný. Témou bolo spracovanie belgickej čokolády značky CALLEBAUT. Každý absolvent mal možnosť zoznámiť sa a prakticky pracovať s čokoládou Callebaut, tak ako…
čítaj ďalej →
Slovenčina Slovenčina English English