Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Aktuality

Kategórie
Archív

12. Reprezentačný ples kuchárov a cukrárov

PREŠOVSKÝ KLUB KUCHÁROV A CUKRÁROV Vás pozýva na 12. Reprezentačný ples kuchárov a cukrárov s kultúrnym programom, tombolou a jedlami, ktoré si pre Vás pripravili majstri kuchári. 7. február 2015 REŠTAURÁCIA MLADOSŤ, Pod kalváriou 36, Prešov Do tanca hrá SKUPINA JÁNA IVANA CENA 35,- € Rezervácia a predaj vstupeniek: Sekretariát

Čítať ďalej →

Pozvánka na DANUBIUS GASTRO 2015

Vážení priatelia, blíži sa termín konania 22. ročníka Medzinárodného veľtrhu gastronómie „DANUBIUS GASTRO 2015“, ktorý sa bude konať v dňoch 29. januára – 1. februára 2015. Pozývame Vás do expozície Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, ktorú nájdete v spoločnosti nášho generálneho partnera – ZELENINÁRI s.r.o Bratislva v HALE BO na

Čítať ďalej →

Nový partner SZKC

Vážení členovia, kolegovia, priatelia, veľmi sa tešíme, že Vám môžeme oznámiť, že od 1. januára 2015 sme začali spolupracovať s novým partnerom SZKC – spoločnosťou ZEDA s. r .o, Gajary. Pre našich členov to znamená aj ďalšiu veľmi zaujímavú výhodu: 20% zľavu na kuchárske oblečenie (rondóny, nohavice, zástery, doplnky, výšivka).

Čítať ďalej →

Veselé Vianoce a PF 2015

Vážení priatelia, blížia sa najkrajšie sviatky roka. Dovoľte, aby sme Vám zaželali radostné prežitie Vianočných sviatkov, pevné zdravie, veľa šťastia, pohody, pracovných aj osobných úspechov do nového roku 2015. Branislav Križan, prezident SZKC Slovenský zväz kuchárov a cukrárov

Čítať ďalej →

DANUBIUS GASTRO 2015

Vážení priatelia, brány Výstavného a kongresového centra Incheba a. s. Bratislava sa po roku opäť otvoria, aby privítali vystavovateľov i návštevníkov už 22. ročníka Medzinárodného veľtrhu gastronómie DANUBIUS GASTRO 2015, ktorý sa bude konať v dňoch 29. januára 2015 – 1. februára 2015. Na tomto významnom veľtrhu SZKC opäť pripravuje

Čítať ďalej →

Smútočné oznámenie

Vážení kolegovia, členovia SZKC, so zármutkom oznamujeme, že v pondelok 8. decembra 2014 v Bratislave zomrel pán Juraj KUBIČKO. Venujte s nami tichú spomienku Vášmu kolegovi, zakladajúcemu členovi Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov a jeho dlhoročnému aktívnemu členovi. Pán Juraj Kubičko po vyučení pracoval v rôznych zariadeniach podniku Reštaurácie Bratislava,

Čítať ďalej →

TOP CUKRÁR 2014 – Výsledky

TOP cukrár 2014 – 3. Ročník, Hotel HolidayInn Žilina Súťažná kategória junior – počet súťažiacich 9 Zlatá medaila Monika Budayová , Katarína Trníková – Stredná odborná škola obchodu a služieb Púchov Kristína Fiačanová – Hotelová Akadémia, Liptovský Mikuláš Miroslava Ďurišová – SOŠ hotelových služieb a obchodu, Zvolen Kristína Ľuptáková –

Čítať ďalej →

Slovenský národný tím kuchárov a cukrárov

Tím kuchárov a cukrárov SZKC bude reprezentovať slovenskú kuchyňu na svetovej súťaži v Luxemburgu. Slovenský národný tím kuchárov a cukrárov má pred sebou dôležitý test svojej akcieschopnosti a vyzretosti – účasť na jednej z dvoch najprestížnejších svetových súťaži kuchárov a cukrárov na svetovej úrovni “CULINARY WORLD CUP 2014„ , ktorá

Čítať ďalej →

Žilinská gastronomická jeseň 2014

Žilinský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Vás pozýva na 3. ročník gastronomickej súťaže „Žilinská gastronomická jeseň“. [symple_box color=“yellow“ text_align=“center“ width=“100%“ float=“none“] Termín: 2. december 2014 Miesto konania: Hotel Holiday Inn, Žilina [/symple_box] Propozície a prihláška do súťaže sú uvedené v prílohe: Propoziicie gastronomicka jesen 2014

Čítať ďalej →
Žiadne aktuality