
- 6. decembra 2021
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Týždeň nórskeho lososa na Slovensku
Už po tretí krát organizovalo veľvyslanectvo Nórskeho kráľovstva na Slovensku spolu s Norwegian Seafood Council…
-
Výsledky súťaží Danubius Gastro Cup 2016 a Poézia v Gastronómii 2016
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov usporiadal v dňoch 28. 1. – 31.1.2016 už 17. ročník súťažnej výstavy…
-
10. ročník súťaže „Najkrajšia torta Slovenska 2019“ pozná svojich víťazov
Slávnostná torta neodmysliteľne patrí ku každej výnimočnej udalosti. V divadelnej sále v Púchove, kde sa konal už…
-
5. súboj šéfkuchárov – Benefičná akcia
Podporte mnohonásobne postihnuté deti a zažite ÚŽASNÝ VEČER plný CHUTÍ POZÝVAME VÁS 07.03.2020 o 17:00…
-
-
Zúčastnili sme sa na HORECA dňoch METRO 2018
Čo hýbe slovenskou a svetovou gastronómiou? Prečo je molekulárna kuchyňa v súčasnosti taký fenomén? A mali by sa…
-
Na Olympiádu kuchárov a cukrárov 2016 sa chystá aj Slovenský národný tím
Po štyroch rokoch sa v dňoch 22 – 25. októbra 2016 v nemeckom Erfurte opäť…
-
Nová edícia značky GentleJam
Poznáte značku GentleJam ? Pre tých, ktorí nepoznajú , prinášame informáciu. Pod touto značkou sa…
-
Oslávili sme Medzinárodný deň kuchárov 2016
Medzinárodný deň kuchárov, ktorý sa oslavuje 20.10.2016 vo všetkých členských krajinách WACS Worldchefs sme oslávili…