- 6. decembra 2021
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Študenti zo stredných odborných škôl V 4-ky si merali sily v Rimavskej Sobote
Doslova a do písmena si 94 študentov z dvadsiatich stredných odborných škôl v rámci „V 4“ prišlo zmerať…
-
RIP Dr. Bill Gallagher
Dovoľte aby sme sa s Vami podelili o smutnú správu. V skorých ranných hodinách vo štvrtok 19. mája…
-
EURÓPSKE KOLO KUCHÁRSKEJ SÚŤAŽE BOCUSE D’OR POZNÁ VÍŤAZA
Bratislava, 25. marec 2022 – Európske kolo najprestížnejšej kuchárskej súťaže na svete , ktorá sa…
-
Varili sme aj na BIBLIOTÉKE 2015
V rámci sprievodného programu 23. ročníka Medzinárodného knižného veľtrhu „Bibliotéka 2016“ sa na pódiu „Čítame s chuťou“…
-
Ďalšie uvoľňovanie opatrení prináša zmeny aj pre hotely, reštaurácie a cateringové služby
Opatrenia proti šíreniu ochorenia COVID-19 sa postupne uvoľňujú,pandémia však stále pretrváva. Vzhľadom k priaznivej epidemiologickej…
-
Rokoval Výbor WACS – Worldchefs without Borders – WCWB
Za účasti prezidenta svetovej organizácie kuchárskych asociácií Worldchefs WACS – sa 9. októbra 2021 konalo…
-
Chcete byť mladou a atraktívnou jedálňou?
Spoločnosť Verejná informačná služba s.r.o. pôsobí už 24 rokov v oblasti hromadného a školského stravovania.…
-
Súťaže Skills Slovakia Junior GASTRO METRO CUP a Skills Slovakia Junior GASTRO DEBIC CUP 2021 / 2022 preverili zručnosť budúcich kuchárov a cukrárov
V zmysle Smernice Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky č. 23/2017 o súťažiach, vyhlásilo Ministerstvo školstva,…
-
ZMENA – konferencia o trendoch v rastlinnej gastronómií / PLANT-POWERED PERSPECTIVES
Vážení priatelia, aktuálna situácia s pandémiou nám organizovanie konferencie vôbec neuľahčuje. Keďže bezpečnosť je pre…