Staň sa členom SZKC využívaj všetky výhody členstva! Zľavy na nákup zariadení, špeciálne ponuky, akcie, prednášky, semináre, školenia a iné.

Kniha Kto je kto v gastronómii

Kniha Kto je kto v gastronómii

Pripravuje sa kniha o významných osobnostiach slovenskej gastronómie pod pracovným názvom  „Odhalené tajomstvá slovenských šéfkuchárov“, ktorá by slovenskú gastronómiu mohla posunúť o niekoľko  rokov dopredu a pozdvihnúť  úroveň Slovenskej gastronómie o pár známok k lepšiemu.

Ide o prvú knihu s takýmto zameraním a obsahom. Čo všetko a kto všetko v nej bude, o tom môžete spolurozhodnúť aj Vy.

Kto už teraz prejavil záujem o participáciu a všetky podrobnosti  sa dozviete na webstránke: http://www.hucman.sk/kniha

Kontakt: jozef@hucman.sk

Pridaj komentár