KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOM Čokoláda
Odborné školenie je zamerané na spracovanie belgickej čokolády značky „Callebaut“
Odborný garant: Mgr. Jozefína Zaukolcová – predseda klubu cukrárov SZKC, Majster odbornej výchovy
Kurz Čokoláda: 18. apríl 2015 (sobota)
http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/kurz-cokolada-s-jozkou-zaukolcovou/
Kurz Čokoláda – pokročilí: 25. apríl 2015 (sobota)
http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/kurz-cokolada-pokrocili-s-jozkou-zaukolcovou/
Miesto konania: Stredná odborná škola obchodu a služieb, ulica 1.Mája 1264, 02 01 Púchov
Viac informácii a náplň jednotlivých kurzov nájdete na stránke www.peceniehrou.sk