Informácie o kurze v prílohe na stiahnutie.

- 28. októbra 2015
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Tatárskemu bifteku na Slovensku svitá
O tatárskom bifteku sa v poslednom období vedie široká diskusia. Prečo si na ňom nemožno pochutnať v reštauráciách…
-
Podporme záchranu cestovného ruchu
Petícia za podporu odvetvia cestovného ruchu najviac postihnutého opatreniami proti šíreniu koronavírusu COVID-19. Cestovný ruch…
-
GASTRO-FESTIVAL „GASTRO INAK“ KOMOČA 2020
Prvý augustový víkend patril Gastrofestu. Aj tento rok sa festival konal v Komoči pod názvom „Gastro…
-
Majster kuchár SR 2017/2018 – Vyhodnotenie
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov usporiadal už III. ročník najprestížnejšej súťaže o najlepšieho kuchára Slovenskej republiky…
-
Pripomienka kongresu METRO HORECA SYMPÓZIUM 2017
Tým, ktorých pozornosti ušla informácia o konaní prestížnej gastronomickej akcie pripomíname, že ešte niekoľko dní majú…
-
-
Veľkonočné želanie
Veľká noc predo dvermi, ostaňte, chlapci, verní -i napriek dievčat kriku -dobrému svojmu zvyku. Dievčatám…
-
Valné zhromaždenie Bratislavského klubu
Všetkým členom Bratislavského klubu kuchárov a cukrárov oznamujeme, že v piatok 6. marca 2015 o…
-
Zážitková gastronómia s prezidentom SZKC Vojtom Artzom
Na Hotelovej akadémii v Žiline, Hlinská ul. sa aj cez prázdniny vzdelávalo. Pokračovala “ Letná…