Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Na „GURMÁN FEST 2018 Bratislava“ sa prezentoval aj Slovenský národný juniorský tím kuchárov a cukrárov

Gurmán club s.r.o zorganizoval v Bratislave už 10. ročník“ Gurmán fest Bratislava „, ktorý je určený pre všetkých, ktorí majú radi pôžitok  z jedla, nápojov, dbajú na kvalitné suroviny , chcú sa gurmánstve dozvedieť viac. Iní prišli, aby stretli osobnosti gastronómie, ktoré poznajú  z médií  a videli ich pripravovať jedlo.

Viacero osobnosti slovenskej gastronómie, medzi nimi napr. Michala Konráda z FOU ZOO Bratislava, Jozefa Masaroviča z reštaurácie UFO Bratislava, Mariána Fila z Chateau Čereňany predviedli svoj kuchárske umenie aj na pódiu. Na svoje si prišli aj milovníci “ sladkého a makového“  v stánku “Slovenský mak z Jarnej,  dobre jedlo sa patrí zapiť dobrým nápojom a o tie taktiež nebola núdza.. Na svoje si prišli kávičkári, pivári, vinári, milovníci chladivého „šampanského z produkcie spoločnosti Hubert, ktorí prišli aj s veľmi zaujímavou letnou vychytávkou – šampanským s ľadom .

Jedným z 55 stánkov, v ktorých sa prezentovali účastníci tohtoročného GURMÁN FESTU Bratislava, bol aj stánok Slovenského národného juniorského tímu kuchárov a cukrárov. Budúci kuchári sa prišli oficiálne predstaviť verejnosti, predviesť kuchárske zručnosti, ktoré si už aj napriek nízkemu veku osvojili, ponúknuť im svoje špeciality ale aj získať prostriedky na cestu na Svetový kulinársky pohár WORLD CULINARY CUP – EXPOGAST 2018Luxemburg“ na ktorý sa chystajú v novembri tohto roku. Do Bratislavy pricestovali z Lučenca, Rimavskej Soboty a Púchova.

Veľmi nás potešilo prvé miesto v hlasovaní o najobľúbenejšiu reštauráciu, festivalu, ktoré získali práve naši juniori.

Blahoželáme a držíme päste aj „World Culinary CUP Expogast 2018“ Luxemburg, , ktorý bude premiérovou svetovou súťažou pre nich.

Facebook
WhatsApp
Email
Print