Staň sa členom SZKC využívaj všetky výhody členstva! Zľavy na nákup zariadení, špeciálne ponuky, akcie, prednášky, semináre, školenia a iné.

Posledné zbohom – O. Antovszký

Posledné zbohom – O. Antovszký

Zakladateľ Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, pán Ondrej Antovszký,  bol 27. januára 2021 o 13,00 hodine  na večný odpočinok uložený do rodinného hrobu v Tekovských Lužanoch.

Žiaľ, nemohli sme  prísť rozlúčiť  sa s ním   a dať mu  posledné zbohom  osobne, tak ako by sme chceli a ako aby sa  to aj z úcty  voči zakladateľovi Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov patrilo.

Opatrenia , ktoré sprevádzajú pandémíu COVID-19 nám to nedovolili. Uctili sme si jeho pamiatku tichou spomienkou a smútočnými  sviecami, zapálenými jeho kolegami , ktoré horeli  v čase pohrebu po celom Slovensku.  Účasť na zármutku sme rodine mohli prejaviť len kondolenciami a smútočnými vencami. V našich mysliach pán Ondrej Antovszký však zostane navždy. Nikdy nezabudneme čo  pre nás urobil, nikdy nezabudneme na jeho pomoc a podporu.

ČESŤ JEHO PAMIATKE

Osobnosť pána Ondreja Antovského si osobnou kondolenciou uctili aj prezidentka Slovenskej republiky pani Zuzana Čaputová a prezident Asociácie kuchárov a cukrárov Českej republiky pán Miroslav Kubec, čo si nesmierne  vážime.

Ďakujeme aj všetkým Vám, ktorí ste  vyjadrili svoju účasť rodine aj nám, prostredníctvom facebooku SZKC.

Kondolencia Caputova
Kondolencia Artz
Kondolencia Duzekova
kond

Pridaj komentár