Staň sa členom SZKC využívaj všetky výhody členstva! Zľavy na nákup zariadení, špeciálne ponuky, akcie, prednášky, semináre, školenia a iné.

Pozvánka na krst knihy – Do poslednej omrvinky

Pozvánka na krst knihy – Do poslednej omrvinky

Pozývame Vás na veľmi zaujímavú a obsahom aktuálnu slávnostnú akciu spojenú s krstom knihy „Do poslednej omrvinky“, ktorej autormi sú  Vojto Artz, prezident SZKC a Lucia Grigová. Témou bude zero waste v gastronómii a domácnosti.

Uskutoční sa 12. decembra 2018 o 17:00 hodine v Galérii Umelka , Dostojevského rad 2, v Bratislave.

Program sa bude skladať z niekoľkých častí :

  1. Začne diskusiou, na ktorej bude šéfkuchár METRO Vojto Artz, foodblogerka Lucia Grigová a zástupcovia rôznych neziskových organizácií hovoriť o minimalizácii odpadu a jej dôležitosti.
  2. Potom prebehne slávnostný podpis memoranda o napĺňaní princípov maximálnej využiteľnosti potravín.
  3. Na evente sa zároveň uskutoční krst prvej kuchárskej knihy na Slovensku, ktorá sa riadi princípmi zero waste. Autormi knihy „Do poslednej omrvinky“sú Vojto Artz a Lucia Grigová, s ktorými sa budete môcť osobne porozprávať. Partnerom podujatia je o.z. Cultura.

Budeme radi, ak si nájdete čas a na podujatie prídete. Prosíme, aby ste účasť potvrdili na julia.kralova@amic.sk do 7. decembra 2018.

Pridaj komentár