V súvislosti so 4. fázou uvolnovania opatrení súvisiacich s ochorením COVID – 19 prinášame súbor odporúčaní spoločnosti METRO Cash& Carry SR, ktoré by mali pomôcť nastaviť hygienické pravidla a uľahčiť znovu otváranie prevádzok.
TS_METRO a SZKC praktické rady pre gastro podniky (2) (2)- 27. mája 2020
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Guláš Cup 2016
Hotel FIS Štrbské pleso s partnermi Harley-davidson club no.1 Slovakia s podporou Tatranského klubu SZKC…
-
Deň súkromného podnikania – 4. 10. 2017 – Všetko o podnikaní pre všetkých
Spoločnosť METRO CASH & CARRY SR s.r.o - generálny partner SZKC pozýva všetkých súčasných aj…
-
Výsledky FINÁLOVÉHO KOLA celoštátnej súťaže Skills Slovakia Junior GASTRO METRO CUP 2020/2021, odbor kuchár
Priebeh 10. ročníka postupovej celoslovenskej súťaže Skills Slovakia junior GASTRO METRO CUP 2020/2021, vyhlásenej Ministerstvom…
-
Majster kuchár SR 2016/2017 – Uzávierka prihlášok do konca októbra
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov vyhlásil 19. septembra 2016 súťaž o titul MAJSTER KUCHÁR 2016/2017. Súťaž je…
-
Vyhlásenie súťaže Skills Slovakia Gastro Junior METRO CUP 2020 / 2021
Ministerstvo školstva, vedy výskumu a športu SR listom zo dňa 13. Októbra 2020 vyhlásilo „10. ročník…
-
Výsledková listina – II. ročník Košický kuchár 2015
Kategória „Kuchár junior“: Miesto: Diplom, zlatá medaila a pohár – Ladislav Floreán, Bratislava Miesto: Diplom, strieborná…
-
Ponuka práce – Hotel SITNO****
Hotel SITNO**** príjme do svojho tímu talentovaného kreatívneho kolegu, ktorý má chuť pre svojho hosťa…
-
Predstavujeme nového partnera SZKC – českú spoločnosť Koření od Davídka s. r. o na FB profilu Davídkovo koření Slovakia
Predstavujeme nového partnera SZKC – českú spoločnosť Koření od Davídka s. r. o na FB…
-
IV. Žilinská gastronomická jeseň 2015 – ZMENA TERMÍNU
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov a Žilinský klub SZKC oznamujú, že z technických dôvodov sa…