V súvislosti so 4. fázou uvolnovania opatrení súvisiacich s ochorením COVID – 19 prinášame súbor odporúčaní spoločnosti METRO Cash& Carry SR, ktoré by mali pomôcť nastaviť hygienické pravidla a uľahčiť znovu otváranie prevádzok.
TS_METRO a SZKC praktické rady pre gastro podniky (2) (2)
- 27. mája 2020
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Prestížne ocenenie pre M. Gajdoša
Prestížne ocenenie “GURMAN AWARD GRAND PRIX 2015 – cena za celoživotné dielo“ si z rúk…
-
Vianočné prianie
Vážení priatelia a priaznivci, nech sú pre vás Vianočné sviatky žiarivé a radostné. Nech všetky…
-
Ďalší úspešný ročník súťaže TOP CUKRÁR
Klub cukrárov SZKC v spolupráci s Hotelovou školou Liptovský Mikuláš organizoval už 6. ročník celoslovenskej…
-
Pokojné sviatky
Lúčov slnka, pokoj, lásku a na čele žiadnu vrásku, sladké koláče, šunku údenú, do pohára…
-
Na Banskobystrickom GASTRO CUPe 2017 si merali sily kuchári aj cukrári
Banskobystrický klub SZKC veľmi úspešne zorganizoval už 3. ročník gastronomickej súťaže Banskobystrický CUP, ktorý sa…
-
TOP CUKRÁR 2016 – Výsledky
Výsledky súťaže TOP cukrár 2016 - 5.ročník, Evant House Žilina TOP cukrár 2016 Katarína Poláčková…
-
Gastronomické slávnosti M.D. Rettigovej
Koncom mája 2018 české mesto Litomyšl žilo spomienkami na českú buditeľku a spisovateľku , ale hlavne…
-
Deň kuchárov
Dnes kuchári celého sveta oslavujú svoj sviatok - Medzinárodný deň kuchárov a prijímajú blahoželania. Aj…
-
Predstavujeme nového prezidenta SZKC
VOJTO ARTZ 23. novembra 2017 bol Valným zhromaždením SZKC zvolený za prezidenta Slovenského zväzu kuchárov…