V súvislosti so 4. fázou uvolnovania opatrení súvisiacich s ochorením COVID – 19 prinášame súbor odporúčaní spoločnosti METRO Cash& Carry SR, ktoré by mali pomôcť nastaviť hygienické pravidla a uľahčiť znovu otváranie prevádzok.
TS_METRO a SZKC praktické rady pre gastro podniky (2) (2)
- 27. mája 2020
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
O najkrajšiu tortu Slovenska 2016
Klub cukrárov SZKC pod záštitou Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Púchove vyhlasuje 7.…
-
Ďalší ročník stretnutia gastronómov v Banskej Bystrici – GASTRO SHOW 2018 opäť úspešný
Spoločnosť AZ GASTRO s. .r o Banská Bystrica, člen Banskobystrického klubu SZKC v spolupráci so Slovenským…
-
-
Kuchári a cukrári hosťami televíznej relácie Záhady tela
Ani v súčasnom náročnom období nemožno zabúdať na rozptýlenie a zábavu. K zábavným a obľúbeným…
-
COVID-19 OPATRENIA: Čo platí od pondelka 24. mája 2021
Epidemiologická situácia sa na Slovensku mierne zlepšuje. Vďaka zodpovednosti a dôslednému dodržiavaniu opatrení v uplynulých…
-
Deň súkromného podnikania sa oslavuje aj tento rok. Podnikatelia sa už môžu hlásiť
Členom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov odporúčame zapojiť sa ku Dňu súkromného podnikania, ktorý aj tento…
-
NÁRODNÉ KOLO KUCHÁRSKEJ SÚŤAŽE BOCUSE D‘OR POZNÁ VÍŤAZA
Finalisti súťaže Tlačová správa Fotografie: Sirha Bocuse d'Or Slovakia 2021 Bratislava, 25. november 2021 – Najprestížnejšia…
-
G.H. Vitana Cup 2019
XXIV. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí, XIV. ročník mistrovství republiky kuchařů…
-
Pozvánka na DANUBIUS GASTRO 2020
Vážení priatelia, srdečne Vás pozývame na 27. ročník Medzinárodného veľtrhu gastronómie DANUBIUS GASTRO 2018, ktorý sa…