V súvislosti so 4. fázou uvolnovania opatrení súvisiacich s ochorením COVID – 19 prinášame súbor odporúčaní spoločnosti METRO Cash& Carry SR, ktoré by mali pomôcť nastaviť hygienické pravidla a uľahčiť znovu otváranie prevádzok.
TS_METRO a SZKC praktické rady pre gastro podniky (2) (2)- 27. mája 2020
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Výsledky súťaže Tatranský kuchár 2019
Začiatkom mája 2019 v reštaurácii Slalom na Štrbskom plese vo Vysokých Tatrách zápolilo 24 kuchárov a 2…
-
Pozvánka na DANUBIUS GASTRO 2020
Vážení priatelia, srdečne Vás pozývame na 27. ročník Medzinárodného veľtrhu gastronómie DANUBIUS GASTRO 2018, ktorý sa…
-
Vzdelávací program pre somelierov, obchodníkov s vínom a milovníkov vína
Asociácia somelierov Slovenskej republiky, čln ASU - Association de la Somellerie Internationale, Vám ponúka vzdelávací…
-
SHA Prešov realizuje zaujímavý projekt
Súkromná hotelová akadémia, na Volgogradskej ulici v Prešove v rámci podpory odborného vzdelávania a rozvoja…
-
Oslava kuchárskeho umenia vo veľkom štýle
V dňoch 30. a 31. mája 2017 sa v Kongres Wellness & Spa Resort Hotel SITNO**** Vyhne, konalo…
-
Vyhlásenie súťaže MAJSTER KUCHÁR 2015/2016
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov vyhlasuje súťaž MAJSTER KUCHÁR 2015 / 2016, ktorá je určená…
-
Slovenské gastro zomiera – prevádzky už štát zatvára, pomoc však stále neposkytuje
Bratislava 28. októbra 2021 - Gastro sektor v prebiehajúcej tretej vlne bude mať už 24…
-
DANUBIUS GASTRO 2016
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou…
-
COVID-19, druhá vlna – Nové opatrenia pre hotely a reštaurácie
Úrad verejného zdravotníctva SR prijal ďalšie opatrenia platné od 15. októbra 2020. Všetky vydané opatrenia sú…