V súvislosti so 4. fázou uvolnovania opatrení súvisiacich s ochorením COVID – 19 prinášame súbor odporúčaní spoločnosti METRO Cash& Carry SR, ktoré by mali pomôcť nastaviť hygienické pravidla a uľahčiť znovu otváranie prevádzok.
TS_METRO a SZKC praktické rady pre gastro podniky (2) (2)
- 27. mája 2020
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Pracovný veľtrh – HORECA JOB FAIR
Šanca pre tých, ktorí hľadajú alebo ponúkajú prácu v gastronómii a cestovnom ruchu! Bratislavský GRAND…
-
Prestížne ocenenie“ GURMAN AWARD GRAND PRIX 2018 – cena za celoživotné dielo“ bolo udelené prezidentovi SZKC Vojtovi Artzovi
Toto ocenenie za dlhoročné výnimočné zásluhy o rozvoj a reprezentáciu slovenskej gastronómie každoročne udeľuje gastronomický…
-
Oslavy sv. Vavrinca 2015
Bratislavský klub kuchárov a cukrárov SZKC si dovoľuje pozvať všetkých členov SZKC ako aj priaznivcov…
-
Smútočná správa „za Ivanom Kopčákom“
Vážení kolegovia, členovia SZKC, Veľmi bolestne sa nás dotkla smutná správa , že v stredu 25.…
-
Prezident SZKC hosťom relácie RTVS „Klub na trojke“
Diváci poznajú reláciu Klub na trojke ako inšpiratívny magazín plný rád, a príbehov. Moderátori relácie Katarína…
-
Dnes kuchári celého sveta oslavujú svoj sviatok – Medzinárodný deň kuchárov – INTERNATIONAL CHEFS DAY 2022
Každý rok 20. októbra oslavujeme Medzinárodný deň kuchárov. Profesia kuchára je jednou z najstarších na svete…
-
Košický kuchár 2015
Košický klub kuchárov a cukrárov v spolupráci so Strednou odbornou školou J. Bocatia Košice a…
-
Finalisti prvého ročníka MAJSTER KUCHÁR SR 2015/2016
Súťaž o titul najlepšieho kuchára Slovenskej republiky „MAJSTER KUCHÁR 2015/2016“ je organizovaná Slovenským zväzom kuchárov a cukrárov…
-
Súťaž o najkrajšiu tortu Slovenska 2014
Klub cukrárov SZKC pod záštitou SOŠ obchodu a služieb Púchov vyhlasuje 5. ročník súťaže „O…