Staň sa členom SZKC využívaj všetky výhody členstva! Zľavy na nákup zariadení, špeciálne ponuky, akcie, prednášky, semináre, školenia a iné.

Predstavujeme nového paratnera SZKC – GP Initium Novum s.r.o.

Predstavujeme nového paratnera SZKC – GP Initium Novum s.r.o.

Vážení členovia, kolegovia, priatelia,

s potešením oznamujeme, že od 1. januára 2020 sa novým partnerom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov stala spoločnosť GP Initium Novum s. r. o so sídlom v Nitre.

Spoločnosť prichádza s ponukou, ktorá výrazne dopĺňa mozaiku zdravých surovín. prináša na slovenský trh potravín celosvetovo známu a pre zdravie veľmi prospešnú surovinu „Divoká ryža “ alebo „Indiánska ryža“.

Je to vlastne semeno vodnej trávy, vzhľadom je podobná klasickej ryži, ale jej zrnká sú dlhšie, štíhlejšie, čierne a voňajú orechovo. A hlavne jej konzumovanie je nepomerne zdravšie. Vo svete je veľmi vyhľadávaným doplnkom zdravej výživy.

Je verejným tajomstvom, že zdravotný stav Slovákov nie je uspokojujúci. Stravovacie návyky charakterizuje nadmerný energetický príjem a vysoký príjem tukov. Nadváha a obezita trápi asi dve tretiny dospelých obyvateľov Slovenska, čo predstavuje asi dva milióny ľudí a zabezpečuje nám siedme miesto v rebríčku obéznych ľudí za krajinami ako je USA, Veľká Británia, Mexiko …). Rizikom je vznik cukrovky, kardiovaskulárne ochorenie ,ale aj zhubné ochorenia…..

Prednosti divokej ryže: :

  • Je prirodzene bezlepková
  • Nízkokalorická
  • Má vysoký obsah minerálov a vitamínov (fosfor, magnézium, zinok, mangan B6 …..)
  • Proteiny (obsahuje všetkých 9 aminokyselín)
  • 30-násobne viac antioxidantov oproti iným druhom ryže
  • Má nízky glykemický index (nezvyšuje hladinu cukru v krvi)
  • Konzumovaním sa môžu znížiť rizika srdcovo-cievnych chorôb, cukrovky
  • Jej využívanie môže spestriť ponuku jedál aj v reštauráciách tej najvyššej úrovne”

O kuchároch sa hovorí, že po lekároch sú najdôležitejšími osobami, ktoré môžu zdravie ľudí ovplyvniť. Jedlá, ktoré pripravujú môžu totiž ovplyvniť zdravotný stav. Nevyhnutnosťou sa stáva používať kvalitné a zdravé potraviny, plné živín ale aj ochranných látok

Aj na Slovensku už viacerí kuchári majú o nej informácie a s jej používaním dobré skúsenosti.

Teraz ju do chceme dať pozornosti širokej odbornej verejnosti a kuchárom, ktorým záleží na tom, čo svojim hosťom na tanieri ponúkajú. Predpokladáme, že takých je prevažná väčšina z Vás.

Divoká ryža sa dá objednávať v baleniach 200 g, gastro balenia 5 kg a 15 kg.

V prípade záujmu využite nasledovné kontakty:

Telefón: +421 948 137 749, +421 949 486 797
www.divokaryza.sk
e-mail: gpinitiumnovum@gmail.com
facebook: divokaryza

Kliknutím na ich logo na našej web stránke sa jednoducho dostanete priamo k ním, kde získate viac informácií.

Pridaj komentár