Staň sa členom SZKC využívaj všetky výhody členstva! Zľavy na nákup zariadení, špeciálne ponuky, akcie, prednášky, semináre, školenia a iné.

SZKC podporuje iniciatívu SZVPS

SZKC podporuje iniciatívu SZVPS

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov podporuje iniciatívu Slovenského združenia výrobcov piva a sladu s cieľom podpory HoReCa biznisu na Slovensku

Slovenské združenie výrobcov piva a sladu spojilo pivovary, ďalších dodávateľov pre gastrosektor v iniciatíve #PodporSvojPub, aby zatvoreným podnikom poskytlo okamžitú finančnú pomoc. Od 15. apríla sa môžu zapojiť aj zákazníci a kúpou poukazu podporiť svoj obľúbený podnik. Tých je už viac ako 418 a pridávajú sa ďalšie reštauračné zariadenia.

„Naše členské pivovary spojili svoje sily a  pod hlavičkou združenia spúšťajú online iniciatívu #PodporSvojPub. Už sa k nám pridávajú aj ďalší dodávatelia do gastro segmentu, aby spoločne vyzvali verných zákazníkov k podpore svojich obľúbených reštaurácií, krčiem a ďalších podnikov, ktoré dnes bojujú o prežitie,“ vysvetlila zámer iniciatívy na jej začiatku Jana Shepperd, prezidentka Slovenského združenia výrobcov piva a sladu.

Princíp podpory je jednoduchý. Na webovej stránke www.podporsvojpub.sk sa môžu bezplatne zaregistrovať firmy a podniky poskytujúce gastro služby na Slovensku. Zaregistrované prevádzky sa zobrazia na webe iniciatívy v zozname podnikov, z ktorých si môže zákazník vybrať svoju obľúbenú a podporiť ju online kúpou poukazu v hodnote 5 €, 10 €, 20 €, 35 € a 50 €. Prevádzky dostanú financie z poukazov ešte počas obdobia karantény. Vyplácané im budú v plnej výške zakúpených poukážok dvakrát za mesiac, až do skončenia obdobia, dokedy musia byť kvôli nariadeniu vlády uzatvorené. Prvé platby boli zasielané na účet podnikov koncom apríla 2020.

Iniciatívu #PodporSvojPub, okrem členských pivovarov združenia – HEINEKEN Slovensko, Plzeňský Prazdroj Slovensko a Pivovar Steiger – už medzičasom podporujú ďalší významní dodávatelia do gastro segmentu, konkrétne Budiš, Kofola ČeskoSlovensko, Mattoni, Staropramen, či ST. NICOLAUS. Garanciu nad projektom zároveň prebrali aj sektorové združenia: Asociácia hotelov a reštaurácií Slovenska a Asociácia výrobcov nealkoholických nápojov a minerálnych vôd a teraz už aj Slovenský zväz kuchárov a cukrárov.

Detailnejšie informácie ako aj odpovede na najčastejšie otázky sa dozviete na:   www.podporsvojpub.sk

Upozornite svojho zamestnávateľa a pomôžte udržať svoje pracovné miesto

Pridaj komentár