Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

TATRANSKÝ KUCHÁR 2018 – Výsledková listina

Tatranský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov usporiadal 09.05.2018 už 27 . ročník Jarnej  Gastronomickej výstavy studených jedál a cukrárenských výrobkov a súťaže vo varení na živo  „Tatranský kuchár 2018“.

Súťaž sa konala v priestoroch Slalom Restaurant Štrbské Pleso a zúčastnilo sa jej spolu 32 súťažiacich, z toho 21 juniorov a 11 seniorov z odborov kuchár a cukrár.

Návštevníci akcie sa  mohli zoznámiť aj s produkciou , surovinami a výrobkami partnerských organizácií, ktorým aj touto cestou srdečne ďakujeme za pomoc a podporu pri organizovaní súťaže.

Súťažné výrobky posudzovali odborné poroty v zložení:

Varenie na živo:

  • Vojtech Artz – prezident SZKC – Predseda komisie 
  • Róbert Sklenář  – šéfkuchár, Česká republika,
  • Vladimír Lokšík – viceprezident SZKC
  • Ivan Kopčák – predseda Prešovského klubu SZKC
  • Miloš Červenka – podpredseda Tatranského klubu SZKC 

Studená kuchyňa:

  • Dušan Bidlen , tajomník Tatranského klubu SZKC – Predseda komisie 
  • Lukas Guzman , šéfkuchár METRO Cash & Carry Slovensko
  • Karol Sklenár  , Predseda Tatranského klubu SZKC

Cukrárenské výrobky:

  • Michal Baniarčlen Národného tímu kuchárov a cukrárov SZKC- predseda komisie 
  • Jindřich Novotný –  člen Tatranského klubu SZKC
  • Lukas Guzman šéfkuchár METRO Cash & Carry Slovensko 

Súťažiacim ďakujeme za účasť, víťazom srdečne blahoželáme!

Príloha na stiahnutie: Vysledková listina Tatranský kuchár 2018

Facebook
WhatsApp
Email
Print