
- 22. mája 2018
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Danubius GASTRO 2017 – výsledky
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov usporiadal v dňoch 26. 1. – 29.1.2017 už 18. ročník súťažnej výstavy…
-
-
Ponuka platenej odbornej praxe vo Švajčiarsku pre mladých ľudí od 18 do 26 rokov
Riaditeľ Švajčiarsko-slovenského združenia pre cestovný ruch - Peter Patúš nám zaslal zaujímavú ponuku pre mladých…
-
Ponuka práce – Penzión Jánošíkov dvor, Zázrivá
Hľadáme kuchára, pre ktorého je varenie potešením, a vie svoje kulinárske umenie pretaviť do netradičných špecialít…
-
Za Ondrejom Antovszkým
* 17. júla 1941 – 19. január 2021 Ako úder blesku zasiahla kuchársky svet…
-
Týždeň nórskeho lososa na Slovensku
Už po tretí krát organizovalo veľvyslanectvo Nórskeho kráľovstva na Slovensku spolu s Norwegian Seafood Council…
-
Nová Vyhláška Úradu verejného zdravotníctva SR a Covid automat
Na svojom ostatnom zasadnutí schválila Pandemická komisia návrhy konzília odborníkov na úpravy parametrov pre určovanie…
-
Tatranský Kuchár 2019
Tatranský klub a SZKC vyhlasuje súťaž Tatranský Kuchár 2019 na deň 3.5. 2019 a XXVIII.…
-
Študijný materiál na skúšku odbornej spôsobilosti v ukrajinskom jazyku
Požiadavky, ktoré boli adresované Úradu verejného zdravotníctva SR týkajúce sa zjednotenia školiacich materiálov pre odídencov…