TOP CUKRÁR 2020

TOP CUKRÁR 2020

Klub cukrárov SZKC  vyhlasuje 8 ročník súťaže  TOP CUKRÁR 2020.

Termín konania súťaže 12.3.2020.

Súťaž je učená pre cukrárov juniorov aj seniorov.

Miesto konania: Hotelová akadémia Čs. brigády 1804 Liptovský Mikuláš 03101

Súťažné kategórie cukrár senior CS , junior CJ.

  • C/ 1 – 3 individuálne tanierové dezerty 1 osobu pripravené ako teplé alebo studené (1 dodatočný tanier pre porotu na ochutnanie)
  • C/2 – 1 misa pre 5 osôb – 4druhy so sladkým pečivom, čokoládové, petit fours alebo friandises (6-14g/ ks) – po 1ks z každého druhu na degustáciu alebo
    – 1 misa pre 5 osôb – 4 druhy rautových dezertov ( 25 – 30g/ks ) – po 1 ks z každého druhu na degustáciu
  • C/ 3 – cukrárska artistika – karamel, čokoláda, marcipán, perník, cukor, 1 výstavný kus ( min.výška 30cm a viac )
  • C/ 4 – 1 ks slávnostná torta s voľným výberom témy ( veľkosť 3kg max 5kg ) s porciou určenou k degustácii a k nahliadnutiu, torta musí byť zdobená ručne a celá z jedlého materiálu

Prílohy na stiahnutie: Propozicie TOP CUKRAR 2020Podmienky TOP CUKRAR 2020Prihlaska TOP CUKRAR 2020

Slovenčina Slovenčina English English