Klub cukrárov SZKC vyhlasuje 8 ročník súťaže TOP CUKRÁR 2020.
Termín konania súťaže 12.3.2020.
Súťaž je učená pre cukrárov juniorov aj seniorov.
Miesto konania: Hotelová akadémia Čs. brigády 1804 Liptovský Mikuláš 03101
Súťažné kategórie cukrár senior CS , junior CJ.
- C/ 1 – 3 individuálne tanierové dezerty 1 osobu pripravené ako teplé alebo studené (1 dodatočný tanier pre porotu na ochutnanie)
- C/2 – 1 misa pre 5 osôb – 4druhy so sladkým pečivom, čokoládové, petit fours alebo friandises (6-14g/ ks) – po 1ks z každého druhu na degustáciu alebo
– 1 misa pre 5 osôb – 4 druhy rautových dezertov ( 25 – 30g/ks ) – po 1 ks z každého druhu na degustáciu - C/ 3 – cukrárska artistika – karamel, čokoláda, marcipán, perník, cukor, 1 výstavný kus ( min.výška 30cm a viac )
- C/ 4 – 1 ks slávnostná torta s voľným výberom témy ( veľkosť 3kg max 5kg ) s porciou určenou k degustácii a k nahliadnutiu, torta musí byť zdobená ručne a celá z jedlého materiálu
Prílohy na stiahnutie: Propozicie TOP CUKRAR 2020, Podmienky TOP CUKRAR 2020, Prihlaska TOP CUKRAR 2020