
- 4. februára 2020
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Čas na grilovanie
Viac info: https://www.metro.sk/grilovanie
-
Predstavujeme nového prezidenta SZKC
VOJTO ARTZ 23. novembra 2017 bol Valným zhromaždením SZKC zvolený za prezidenta Slovenského zväzu kuchárov…
-
Majster palacinka 2019
Spojená škola v Ružomberku ako člen TK SZKC vyhlasuje 10. ROČNÍK CELOSLOVENSKEJ SÚŤAŽE MAJSTER PALACINKA dňa…
-
Protest kuchárov BB
Majitelia gastroprevádzok v Banskej Bystrici a Liptovskom Mikuláši sa búria. Tvrdia, že najnovšie nariadenie spojené…
-
TORTY & svet pečenia 2015
EXPO CENTER a. s. spolu s internetovým portálom Torty snov, prinášajú na trenčianske výstavisko opäť podujatie…
-
VÝSLEDKY SÚŤAŽE MAJSTER KUCHÁR SR 2015/2016
V rámci 23. ročníka Medzinárodného veľtrhu gastronómie Danubius GASTRO 2016 usporiadal Slovenský zväz kuchárov a…
-
Vyhlásenie súťaže Jeseň na Tokaji 2019
Košický klub SZKC v spolupráci s Cirkevnou strednou odbornou školoiu sv. Jozefáta Trebiščov vyhlasujú II. Ročník…
-
Zmluva medzi Bratislavským klubom SZKC a Klubom Írskej asociácie kuchárov – Panel of Chefs of Ireland sa úspešne rozvíja
V priestoroch Hotela Holiday Inn Trnava sa v podvečer 1. decembra 2017 konalo prvé oficiálne stretnutie novozvoleného…
-
Prestížne ocenenie GURMAN AWARD GRAND PRIX 2022 – cena za celoživotné dielo bolo udelené šéfkuchárovi Marekovi Ortovi
Toto ocenenie za dlhoročné výnimočné zásluhy o rozvoj a reprezentáciu slovenskej gastronómie každoročne udeľuje gastronomický…