
- 5. júna 2015
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Prezidenti európskych kuchárskych a cukrárskych zväzov sa zišli v belgickom Mechelene
Belgické mesto Mechelen, hostilo špičky kuchárskych a cukrárskych asociácii z celej Európy. Práve tu, v srdci Flámska ,…
-
X. ročník Osláv sv. Vavrinca – patróna kuchárov a cukrárov 2016
Bratislavský klub kuchárov a cukrárov SZKC si Vás dovoľuje oznámiť, že pokračuje v tradícii organizovania už…
-
Súťaž o najkrajšiu tortu Slovenska 2015
Klub cukrárov Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, pod záštitou Strednej odbornej školy obchodu a služieb…
-
Podporme záchranu cestovného ruchu
Petícia za podporu odvetvia cestovného ruchu najviac postihnutého opatreniami proti šíreniu koronavírusu COVID-19. Cestovný ruch…
-
Odkaz od prezidenta SZKC
Vážení členovia , kolegovia a priatelia, v tomto neľahkom období by som Vám v mene všetkých členov Výkonného…
-
Príhovor prezidenta SZKC
Vážení členovia Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov , priaznivci gastronómie, priatelia, Úvodom Vás srdečne pozdravujem a do…
-
Ponuka práce – Reštaurácia Treeclub Bar & Restaurant v Smoleniciach
Reštaurácia Treeclub Bar & Restaurant v Smoleniciach príjme do svojho tímu talentovaného kreatívneho kolegu, ktorý…
-
Gurmánsky zážitok priamo na svahu s Vojtom Artzom
Zažite gurmánsky zážitok v najvyššie položenom hoteli v Jasnej. Hotel Fis Jasná a METRO Vás…
-
Pre veľký záujem opakujeme seminár FOOD DIZAJN s Braňom Križanom – Ukončenie prijímania prihlášok
Pre veľký záujem o odborný seminár FOOD DIZAJN s Braňom Križanom a v snahe uspokojiť…