- 23. januára 2018
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
V Púchove sa konalo ďalšie kolo školenia cukrárov ČOKOLÁDA II
Seminár Čokoláda II Školenie pre pokročilých V sobotu 18.3.2017 napriek nepriaznivému počasiu sa konalo v Púchove školenie…
-
Pozvánka od nášho partnera – ACCOM
Vážení zákazníci, radi by sme Vás pozvali na výstavu Danubius Gastro 2017 v Bratislave v…
-
Odborná prax vo Švajčiarsku – ponuka
Odborná prax vo Švajčiarsku pre mladých ľudí zo Slovenska – príležitosť pre vzdelávanie, spoznávanie a…
-
Banskobystrický GASTRO CUP 2017
Banskobystrický klub SZKC vyhlásil 18. januára 2017 3. ročník súťaže Banskobystrický GASTRO CUP 2017 Miesto…
-
Veľkonočný pozdrav
Želáme Vám veľa smiechu, na Veľkú noc len potechu, v pondelok veľký zhon, ženám šibačov…
-
Termín súťaže Jeseň na Tokaji 2020 sa prekladá
Vážení priatelia, Vzhľadom na zhoršenie zdravotnej situácie súvisiacej s COVID-19 na Slovensku a následné sprísnenie hygienických opatrení…
-
Nový Covid automat – Vzorové vývesky
Už 15. augusta 2021 sme Vás informovali , že vláda schválila reformu COVID automatu, ktorá…
-
Zmena termínu konania podujatia BB-Gastro Cup 2020 Memorial Janka Michnu
V súvislosti s výskytom koronavírusu 2019-nCov a na osporúčanie RUVZ Banská Bystrica sa 6. ročník…
-
Oslávili sme Medzinárodný deň kuchárov 2016
Medzinárodný deň kuchárov, ktorý sa oslavuje 20.10.2016 vo všetkých členských krajinách WACS Worldchefs sme oslávili…