- 23. januára 2018
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
IV. Žilinská gastronomická jeseň 2015 – ZMENA TERMÍNU
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov a Žilinský klub SZKC oznamujú, že z technických dôvodov sa…
-
METRO KUCHÁRSKY PÄŤBOJ súťaž zručností kuchárov juniorov
Posledné dva roky neboli pre nikoho z nás jednoduché. Pandémia COVID 19 sa negatívne prejavila…
-
Pozvánka na prezentáciu pece X-OVEN
SRDEČNE VÁS POZÝVAME NA PREZENTÁCIU UNIKÁTNEJ PECE NA DREVENÉ UHLIE X-OVEN, TEŠÍME SA NA VÁS! 22.3.2019 A-Z GASTRO…
-
Zmena termínu konania súťaže TOP Cukrár 2020
V súvislosti s výskytom koronavírusu 2019-nCov, sa 8. ročník súťaže TOP cukrár 2020, ktorý sa mal konať…
-
Prestížne ocenenie GURMAN AWARD GRAND PRIX 2023 – cena za celoživotné dielo bolo udelené pánovi Ivanovi Vozárovi
Toto ocenenie za dlhoročné výnimočné zásluhy o rozvoj a reprezentáciu slovenskej gastronómie každoročne udeľuje gastronomický…
-
Majster palacinka 2017
Spojená škola v Ružomberku ako člen TK SZKC pod záštitou Tatranského Klubu SZKC Vysoké Tatry vyhlasuje:…
-
Hotel Sorea *** TRIGAN Štrbské Pleso ponúka pozíciu KUCHÁR
INFORMÁCIE Miesto práce: Vysoké Tatry – Štrbské Pleso Upresnenie miesta práce: Štrbské Pleso Ponúkaný plat…
-
Veselú Veľkú noc 2017
Korbáč, vodu, kraslíc moc, Nech prinesie Veľká noc. Zdravie, šťastie, úsmev v tvári Želáme Vám k sviatku…
-
Vyhlásenie súťaže Danubius GASTRO DEBIC CUP 2020
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou…