V súvislosti so 4. fázou uvolnovania opatrení súvisiacich s ochorením COVID – 19 prinášame súbor odporúčaní spoločnosti METRO Cash& Carry SR, ktoré by mali pomôcť nastaviť hygienické pravidla a uľahčiť znovu otváranie prevádzok.
TS_METRO a SZKC praktické rady pre gastro podniky (2) (2)- 27. mája 2020
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Pozvánka na školenie cukrárov
Kurz Mandľové macarons a iné dezerty Lektorka: Mgr. Jozefína Zaukolcová - predsedníčka Klubu cukrárov SZKC,…
-
Najkrajšia torta Slovenska 2019
Klub cukrárov SZKC pod záštitou Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Púchove vyhlasuje 10.…
-
Kurz Čokoláda s Jožkou Zaukolcovou
KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOM Čokoláda Odborné školenie je zamerané na spracovanie belgickej…
-
Brány 4. ročníka Banskobystrického GASTRO CUP-u 2018 sa zavreli
Za ďalší výrazný úspech Banskobystrického klubu SZKC možno považovať zorganizovanie už 4. ročníka k gastronomickej…
-
Výsledkové listiny – DANUBIUS GASTRO CUP 2019, POÉZIA V GASTRONÓMII 2019, CARVING CUP Slovakia 2019
Aj tento rok Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v dňoch 24. – 27. januára 2019 zorganizoval už tradičné…
-
Slováci výborne obstáli v Hradci Králové
Úspech Slovenska na XX. ročníku národnej súťaže kuchárskeho a cukrárskeho umenia a X. ročníku majstrovstiev republiky kuchárov…
-
Vyhlásenie súťaže Majster kuchár SR 2016/2017
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov vyhlasuje súťaž MAJSTER KUCHÁR 2016/2017, ktorá je určená profesionálnym kuchárom.…
-
V. ročník gastronomickej súťaže Banskobystrický CUP 2019
Banskobystrický GASTRO CUP bude navždy spätý s menom svojho zakladateľa Jána Michnu. Už tradične k mesiacu marec…
-
GASTRO HRADEC – Vitana CUP 2015
Asociácia kuchárov a cukrárov Českej republiky, pobočka Východné Čechy 9. apríla 2015 v Hradci Králové…