- 2. marca 2015
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
DANUBIUS GASTRO 2016
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou…
-
Ako ďalej v Gastrobiznise po prvom roku pandémie
Situácia v gastro sektore na Slovensku je vážna. Reštaurácie sú už mesiace zatvorené a svoje…
-
Pozvánka
Vážení členovia a priaznivci BB klubu SZKC, dovoľujem si Vás týmto pozvať na benefičný hokejbalový turnaj, ktorý…
-
Slovenské gastro–kultúrne dni vrámci Tirpáckeho festivalu Nyíregiháza v Maďarsku
Prešovský klub kuchárov a cukrárov sa zúčastnil v rámci Tirpáckeho festivalu slovenských jedál v partnerskom meste Nyíregiháza v rámci…
-
Predstavujeme nového prezidenta SZKC
VOJTO ARTZ 23. novembra 2017 bol Valným zhromaždením SZKC zvolený za prezidenta Slovenského zväzu kuchárov…
-
Majster palacinka 2017 – Výsledky
Spojená Škola Scota Viatora, pod záštitou Tatranského klubu SZKC, ako člen Tatranského klubu SZKC usporiadala…
-
Smútočná správa „za Ivanom Kopčákom“
Vážení kolegovia, členovia SZKC, Veľmi bolestne sa nás dotkla smutná správa , že v stredu 25.…
-
Aktuálne opatrenie Úradu verejného zdravia
Úrad verejného zdravotníctva SR s účinnosťou od 10. júna 2020 vydal Opatrenie ÚVZ pri ohrození…
-
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov sa zapája do pomoci utečencom pred vojnou
Utrpenie a zúfalstvo ľudí, ktorí kvôli voje, musia opustiť svoje domovy na Ukrajine vnímame všetci. Slzy…