
- 23. februára 2022
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Veľmi zaujímavá ponuka pre členov SZKC
Kurzy pre profesionálnych kuchárov pod vedením michelínových šéfkuchárov jediná svojho druhu na Slovensku! Vážený pán/pani…
-
Slávnostné podpísanie zmluvy o partnerstve a spolupráci
V bratislavskom Hoteli MATYŠÁK*** sa 29. novembra 2016 uskutočnilo slávnostné podpísanie zmluvy o spolupráci a partnerstve medzi Slovenským…
-
CARVING CUP SLOVAKIA 2020
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s hlavným partnerom súťaže Czech carving studiom , partnermi a…
-
Podávanie „tatárskych biftekov“ je za určitých podmienok v reštauráciách od 1. júna 2017 povolené
Od 1. júna 2017 vstupuje do platnosti novela vyhlášky Ministerstva zdravotníctva SR č. 533/2007 Z.…
-
Kuchári a cukrári hosťami televíznej relácie Záhady tela
Ani v súčasnom náročnom období nemožno zabúdať na rozptýlenie a zábavu. K zábavným a obľúbeným…
-
Študenti zo stredných odborných škôl V 4-ky si merali sily v Rimavskej Sobote
Doslova a do písmena si 94 študentov z dvadsiatich stredných odborných škôl v rámci „V 4“ prišlo zmerať…
-
Zážitková gastronómia s prezidentom SZKC Vojtom Artzom
Na Hotelovej akadémii v Žiline, Hlinská ul. sa aj cez prázdniny vzdelávalo. Pokračovala “ Letná…
-
Zúčastnili sme sa na 11. Ročníku medzinárodného festivalu FOURFEST EUROAKADEMIK 2018 v Rimavskej Sobote
V Rimavskej Sobote sa zišlo 93 študentov dvadsiatich dvoch stredných škôl krajín V4. V dňoch 12…
-
POZVÁNKA na SYMPOZIUM CULINARY 2022
Prípravy na 8. ročník SYMPÓZIA CULINARY 2022 PRAHA sú v plnom prúde. Už po ôsmy krát…