
- 23. februára 2022
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Varili sme aj na BIBLIOTÉKE 2015
V rámci sprievodného programu 23. ročníka Medzinárodného knižného veľtrhu „Bibliotéka 2016“ sa na pódiu „Čítame s chuťou“…
-
Deň súkromného podnikania sa oslavuje aj tento rok. Podnikatelia sa už môžu hlásiť
Členom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov odporúčame zapojiť sa ku Dňu súkromného podnikania, ktorý aj tento…
-
EURÓPSKE KOLO KUCHÁRSKEJ SÚŤAŽE BOCUSE D’OR POZNÁ VÍŤAZA
Bratislava, 25. marec 2022 – Európske kolo najprestížnejšej kuchárskej súťaže na svete , ktorá sa…
-
GASTRO podnikatelia posielajú otvorený list samosprávam
13 asociácií a združení podnikateľov a dodávateľov v gastrosektore, zastúpených v platforme #StáleMámeChuť, poslalo dnes spoločný OTVORENÝ LIST ZÁSTUPCOM SAMOSPRÁV – Združeniu…
-
Vyhlásenie súťaže Skills Slovakia Gastro Junior DEBIC CUP 2020 / 2021
Ministerstvo školstva, vedy výskumu a športu SR listom zo dňa 13. Októbra 2020 vyhlásilo „1. ročník…
-
Prvé zasadnutie pracovnej skupiny na zmenu legislatívy
Ako sme Vás už informovali, pripravuje sa zmena legislatívy – novela Vyhlášky MZ SR číslo…
-
Poznáme finalistov súťaže Skills Slovakia Junior GASTRO METRO CUP 2020/2021
Realizátorom 10. ročníka súťaže v odborných zručnostiach SKILLS SLOVAKIA – Gastro Junior METRO CUP 2020/2021, ktorý…
-
6. ročník seminárov pre MŠVVaŠ SR – Kvalita potravín pre školské stravovanie
Nad všetky poklady sveta je pre rodičov zdravie ich dieťaťa. Ako a čím stravovať naše ratolesti,…
-
Kurzy Čokoláda s Jožkou Zaukolcovou ZMENA TERMÍNU
Informácie o kurze v prílohe na stiahnutie.