Spoločnosť News and Media Holding a.s. Bratislava, pod záštitou časopisu TREND organizuje v bratislavskom hoteli Radisson Blu Carlton Hotel 7. júna 2017 so začiatokom o 8,00 hodine – TREND HORECA ACADEMY.
Zameranie tejto akcie je pre všetkých, ktorí pracujú v gastronómii nanajvýš zaujímavé, téma už dlhšiu dobu púta pozornosť nielen tých , ktorí stravovacie služby poskytujú, ale aj jej odberateľov – gurmánov a návštevníkov reštaurácií.
Pod heslom
ZAČNE SA REŠTAURÁCIÁM ĽAHŠIE DÝCHAŤ?
PRÍSNA LEGISLATÍVA PRE VEREJNÉ STRAVOVANIE SA MENÍ.
sa skrývajú dva zaujímavé tematické bloky:
1. Legislatívne novoty po 10 rokoch
Novelizácia vyhlášky č. 533/2007 Z.z., ktorá sa týka aj tepelnej úpravy potravín v prevádzkach verejného stravovania, a ako nové pravidlá uplatňovať. Čo sa bude v kuchyniach môcť a čo stále nie – ako je to v zahraničí a ako u nás. Čo trápi kuchárov a majiteľov reštaurácií a ako to riešiť.
• MUDr. Iveta Trusková,PhD., Úrad verejného zdravotníctva SR
• Gabriel Kocák, šéfkuchár, hotel Lomnica****, Tatranská Lomnica
• Igor Čehy, šéfkuchár, Škola varenia pre gurmánov, Svätý Jur
2. TRENDY V GASTRONÓMII
• Branislav Križan, prezident SZKC a šéfkuchár hotela Matyšák Bratislava
• Dalibor Gergeľ, majiteľ reštaurácií KOGO a D Steakhouse Bratislava
• Michal Konrád, šéfkuchár FOU ZOO Restaurant Bratislava
• Andrej Lúčny, somelier, Bratislava
Registrovať sa možno prostredníctvom registračného formulára dostupného cez link: https://konferencie.etrend.sk/academy/trend-horeca-academy-2017/registracia-trend-horeca-academy-2017.html
Príloha na stiahnutie: Viac informácii a podrobný program
Účasť vzhľadom na vysokú aktuálnosť témy ODPORÚČAME.