Zážitková gastronómia s prezidentom SZKC Vojtom Artzom

Zážitková gastronómia s prezidentom SZKC Vojtom Artzom

Na Hotelovej akadémii v Žiline, Hlinská ul. sa aj cez prázdniny vzdelávalo. Pokračovala “ Letná škola “ a školiteľom bol prezident SZKC a zároveň šéfkuchár spoločnosti METRO Cash and Carry SR – Vojto ARTZ. Asistoval mu ako zvyčajne Lukáš Guzman. Prítomní boli aj majstri odbornej výchovy Martina Kamenčíková a František Plavý.

Témou bola zážitková gastronómia – Molekulárna kuchyňa Nitro, práca s tekutým dusíkom, suchým ľadom ……

Poslucháči i obecenstvo bolo vnímavé a vďačné.

Aká bola atmosféra a spokojnosť si máte možnosť overiť z priloženej fotodokumentácie.

Slovenčina Slovenčina English English