- 14. júla 2020
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
V Bratislave sa pripravuje konferencia zameraná na novinky a trendy na trhu s rastlinnými potravinami
Podľa magazínu The Economist Najväčším trendom roku 2019 je rastlinné stravovanie, ktoré naďalej naberá na obrátkach.…
-
Ponuka práce – Penzión Jánošíkov dvor, Zázrivá
Hľadáme kuchára, pre ktorého je varenie potešením, a vie svoje kulinárske umenie pretaviť do netradičných špecialít…
-
DANUBIUS GASTRO 2014 – Výsledky
Výsledky súťaží kuchárov a cukrárov na Medzinárodnom veľtrhu gastronómie DANUBIUS GASTRO 2014 V expozícii Slovenského…
-
Kuchári opäť otvorili srdce deťom s poškodeným zdravím
Aj keď počasie v sobotu 18.júla 2020 nebolo práve najprajnejšie a zrána vytrvalo pršalo, nezabránilo to organizátorom, …
-
Príspevok pre Maxíka Michnu
Vážení priatelia, po pohrebe nášho kolegu Janka Michnu sme sa stretli, aby sme si Janka…
-
Ukážka zručnosti, kreativity žiakov na jubilejnom ročníku medzinárodného festivalu FOURFEST
Rimavská Sobota 8. júna 2017 znova omladla, a to vďaka súťažiacim, ktorí sa rozhodli predviesť svoje…
-
Výsledková listina Finálového kola celoštátnej súťaže SKILLS SLOVAKIA Gastro Junior METRO CUP 2018 / 2019 v odbore kuchár
Výsledková listina Finálového kola celoštátnej súťaže SKILLS SLOVAKIA Gastro Junior METRO CUP 2018 / 2019…
-
POZVÁNKA na HORECA PRO – Kuchári ZDARMA
Chcete posunúť Vašu prevádzku dopredu, dozvedieť sa aké sú nové trendy a zistiť ako sa…
-
13. ročník FOURFEST – EUROAKADEMIK GASTRO 2022 v Rimavskej Sobote bol opäť veľmi úspešný
V dňoch 9. – 10. mája 2022 sa v Rimavskej Sobote po dvojročnej nútenej „covid prestávke“ konal…